Понеділок, 06 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

З початком повномасштабного військового вторгнення рф в Україну, кожна сфера діяльності в державі зазнала певних втрат, не стала виключенням і освітня галузь. За рік війни громади Хмельниччини пожертвували 84 шкільних автобуси для потреб Збройних Сил України та біженців, яких евакуювали з окупованих територій.

На Хмельницькій АЕС відбулась ротація експертів МАГАТЕ
Розділ Бізнес

3 березня на Хмельницькій АЕС відбулася ротація постійної моніторингової місії Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ). Чергова група міжнародних експертів працюватиме на ХАЕС протягом наступних трьох тижнів. Відповідні ротації здійснено також на Рівненській та Південноукраїнській атомних станціях.

Полонський районний суд затвердив угоду про примирення, укладену між потерпілою та її чоловіком: визнав його винним у домашньому насильстві та призначив узгоджене сторонами покарання – два роки обмеження волі зі звільнення від його відбування на 1 рік іспитового строку.

Шепетівські юні футболісти змагались на обласному турнірі у Ізяславі
Розділ Спорт

4 березня у місті Ізяслав відбувся міжобласний турнір з футзалу серед юнаків 2011 р.н. і молодші, присяченого пам'яті тренера викладача Ізяславської ДЮСШ В.М. Панчошного. В турнірі взяли участь 7 команд, які були розділені на дві групи.

У Нетішині попрощались із солдатом-навідником Олегом Шевченко
Розділ Події

Сьогодні, 6 березня, Нетішинська громада, стоячи на колінах живим коридором, зустрічала та проводжала в останню путь свого мужнього Воїна – солдата-навідника Олега Шевченка. Через 2 дні, 8 березня, він святкував би своє 43 річчя.

0
репостів
0
репостів