Четвер, 16 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у Хмельницькій ОВА вітали з професійним святом працівників житлово-комунального господарства. Також було відзначено кращих фахівців галузі.

У Плужненській громаді прощались із гранатометником Ничаюком Сергієм Володимировичем
Розділ Події

Сьогодні, 16 березня, у Плужненській громаді прощались із гранатометником 109-го окремого гірсько-штурмовий батальйону - Ничаюком Сергієм Володимировичем. Віддати шану прийшли рідні, близькі, жителі громади, представники влади, духовенство. На рідному подвір'ї відбулась панахида за військовим.

Хмельницький апеляційний суд сьогодні задовольнив апеляційну скаргу прокурора: скасував вирок Шепетівського міськрайонного суду в частині призначеного покарання обвинуваченому у дезертирстві, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 408 КК України). Натомість ухвалив новий – призначив йому 5 років позбавлення волі.

З метою вивчення досвіду опіки над людьми похилого віку, паліативними хворими та пошуку можливостей відкриття спеціалізованої установи у Звягельській громаді, 14 березня делегація із міськради прибула  до нашого міста.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру поліцейському за фактом перевищення повноважень, що супроводжувалося насильством. ( ч. 2 ст. 365 КК України).

У селі Городище попрощалися із старшим солдатом Віктором Зарембою
Розділ Події

Сьогодні, 16 березня 2023 року, Судилківська територіальна громада попрощалася з Героєм – захисником України, старшим солдатом 88 батальйону ТРО Віктором Юрійовичем Зарембою, жителем села Городище.

Уже цієї весни відпуск всіх рецептурних засобів в Україні почне здійснюватися за електронним рецептом. Таким способом відповідно до євроінтеграційних процесів забезпечується контроль за відпуском рецептурних ліків в аптеках, а також оптимізується процес призначення ліків, який стає більш прозорим та ефективним.

Лавринівський будинок культури отримав нове приміщення
Розділ Культура

Приємна подія відбулася в житті культурної спільноти Ленковецької громади. В непростий період життя, в умовах воєнного стану виконавчим комітетом сільської ради було прийнято рішення про переведення будинку культури села Лавринівці з аварійного в комфортне приміщення адміністративного будинку. Переходу передував ремонт, проведений власними силами працівників.

Житель Нетішина через суд вимагав в оператора лотереї підтвердити спроможність виплатити виграш. Хмельницький апеляційний суд залишив без змін рішення Нетішинського міського суду про відмову у задоволенні позову місцевого мешканця до ТОВ «М.С.Л.» про захист прав споживачів.

0
репостів
0
репостів