На Шепетівщині судитимуть поліцейського за побиття чоловіка

Автор 16 березня 2023, 16:39

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру поліцейському за фактом перевищення повноважень, що супроводжувалося насильством. ( ч. 2 ст. 365 КК України).

Встановлено, що у грудні минулого року до поліції надійшов виклик з одного із сіл у Шепетівському районі.

Поліцейський, який приїхав у складі екіпажу, перевищивши свої службові повноваження, схопив за шию чоловіка, який перебував у будинку та наніс йому декілька ударів кулаком в обличчя. Потерпілий, зрештою, отримав тілесні ушкодження.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

Йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому. Оперативний супровід – працівники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

0
репостів
0
репостів