П'ятниця, 06 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Сьогодні у трьох громадах Шепетівщини навіки прощалися із воїнами-захисниками
Розділ Події

За кожен метр звільненої землі Україна платить надвисоку ціну. Жорстока війна розв'язана російським ворогом забирає найдорожче - хоробрих захисників, які ризикують своїм здоров'ям і життям, залишаючи свої родини і домівки, щоб захистити свободу і незалежність нашої держави. Сьогодні у трьох громадах Шепетівщини навіки прощалися із воїнами-захисниками.

До Судилківської громади прийшла трагічна звістка з фронту і тяжка втрата: стало відомо, що 6 вересня 2023 року у російсько-українській війні загинув  житель села Судилків, Моренець Михайло Іванович, 1988 року народження.

6 жовтня у Шепетівському міському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді, для дітей з поміж внутрішньо переміщених осіб та дітей громади відбувся інтеграційний захід «Хліб об’єднує!». Участь у заході взяли дітлахи віком від 5 років.

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру місцевій мешканці, колишній дружині службовця територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом зловживання впливом (ч.3 ст.369-2 КК України).

Днями до поліції звернулась жителька міста Славута. Вона потрапила на гачок шахраям по схемі «дзвінок з банку». Вона хоч і не нова, втім, найбільш дієва. На цей раз навіть з новаціями.

Школярі змагалися у вправності з кульової стрільби на чемпіонаті Шепетівської МТГ
Розділ Спорт

5 жовтня у приміщені Шепетівського професійного ліцею відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади зі стрільби з пневматичної зброї серед команд загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів з нагоди Дня захисників та захисниць України.

На Хмельниччині некерований автомобіль на смерть переїхав 61-річну жінку: слідчі встановлюють усі обставини події. Про трагічну подію детальніше розповіли у Поліції Хмельницької області.

У Шепетівці 15-річний винуватець смертельної ДТП постане перед судом. Нагадаємо, у липні цього року в м. Шепетівка підліток на мотоциклі скоїв наїзд на двох дітей, що перетинали проїжджу частину. В результаті ДТП загинув 3-річний хлопчик, а його 9-річний брат отримав важкі травми.

0
репостів
0
репостів