П'ятниця, 13 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Доволі дивні речі відбуваються у місті енергетиків на Шепетівщині. Спочатку міського голову перестали пускати на атомну електростанцію, а сьогодні президент Володимир Зеленський видав Указ про утворення військової адміністрації.

На Хмельниччині підприємець обікрав платіжний термінал, встановлений у його магазині, а тоді втопив у ставку, щоб замести сліди. Після скоєного він звернувся у поліцію, і повідомив, що термінал викрали нібито невідомі. Втім, правоохоронці викрили обман чоловіка.

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 48-річну хмельничанку у державній зраді, вчиненні дій, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та виправдовуванні збройної агресії РФ проти України (ч. 3 с. 109, ч. 1 ст. 110, ч. 2 ст. 111, ч. 3 ст. 436-2 КК України).

Скільки коштів громади Шепетівщини спрямували на потреби оборони
Розділ Бізнес

Лише цього року Шепетівська міська рада виділила на ремонт доріг та вкладання бруківки майже 50 млн грн. Це в той час, як мешанці громади скидаються на купівлю тепловізорів, автомобілів, дронів та інших необхідних військовим речей. Днями ГО "Жіночий Антикорупційний Рух" з'ясовували скільки ж посадовці Шепетівки та інших громад району спрямовували коштів мешканців на військові потреби.

У Хмельницькому представили нового начальника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомили у службі звʼязків з громадськістю Хмельницького обласного ТЦК та СП.

У Нетішині поліцейські затримали грабіжника. Чоловік відібрав у перехожої сумку з речами. Правоохоронці затримали зловмисника та оголосили йому підозру.

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 12 жовтня, у м. Шепетівка по вулиці Захисників України. Автомобіль «ВАЗ 21083» під керуванням 19-річного місцевого жителя зіткнувся з велосипедистом.

0
репостів
0
репостів