Міський голова Полонного напідпитку збив пішохода та зник з місця події?

Автор 30 січня 2023, 20:10

29 січня вночі на автодорозі Т-0612 "Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів", неподалік села Новоселиця Шепетівського району, водій Фольксваген Таурек чорного кольору рухаючись в напрямку міста Полонне, здійснив наїзд на 51-річного жителя села Радісне. В результаті ДТП чоловік від отриманих травм помер на місці події.

Після скоєння ДТП водій зник з місця події. Правоохоронцям за камерами спостереження вдалось встановити номер автомобіля та відповідно його власника. 

За інформацією колишнього голови Полонської районної державної адміністрації Олександра Нагурного, за кермом був міський голова Полонного Скримський Франц Францович та ще й напідпитку.

Ситуація наступна: 1 загиблий. 1 мер. 1 п'яний водій втік з місця ДТП (подій). 1 збитий чоловік помирає від травм в лікарні (хоча міг бути врятований, якби вчасно надали допомогу). 1 учасник в ізоляторі. 1 провадження ЄРДР 12023240000000051 від 29.01.2023. 1 намагання зам'яти справу та замінити учасника подій.

Транспортний засіб Фольксваген Таурек вилучено та поміщено до майданчика тимчасового затримання Шепетівського РУП в Хмельницькій області. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу. 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури водію повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в області.

Останнє редагування 31 січня 2023, 12:56
0
репостів
0
репостів