Середа, 07 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
31-річний вчитель математики та інформатики вечірньої школи, яка діє при Шепетівській виправній колонії, прихопив для своїх «колонійських учнів» заборонені предмети. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління ДПтС України у Хмельницькій області. 
2 жовтня близько 11.30 години в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні невстановлена особа, перебуваючи в майстерні 41-річного жителя с. Красносілка, відкрито викрала його мобільний телефон «Nokia» вартістю 850 гривень.

Днями, на початку нового сезону переробки цукрових буряків, ми поспілкувалися з Миколою Миколайовичем АГАРКОВИМ та пересвідчилися, що комбінат розпочав роботу. Це приємна подія, адже коли більшість підприємств краю не працюють, а населення потерпає від безробіття, то старт Шепетівського цукрового комбінату не може не тішити. Більше шестисот мешканців міста і району нині поспішають до прохідної у якості робітників, інженерно-технічних працівників, керівників служб.

В Шепетівці відзначили Всесвітній день ходьби
Розділ Спорт
6 жовтня на стадіоні «Корчагінець» пройшли незвичайні для нашого міста змагання зі спортивної ходьби. Змагання були присвячені Всесвітньому дню ходьби, який відзначається в першу неділю жовтня.
0
репостів
0
репостів