Середа, 28 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці вшанували визволителів України
Розділ Події
Сьогодні біля меморіального комплексу «Вічний вогонь» знову людно. Шепетівчани, визволителі України, представники громадських організацій, військові, освітяни, посадові особи місцевого самоврядування та державні службовці міста і району взяли участь у мітингу, присвяченому Дню визволення України.
Водоканал хоче проводити ремонтні роботи мереж не зупиняючи подачу води в місто
Розділ Події

Незважаючи на вихідні працівникам Шепетівського водоканалу довелося проводити роботи по ліквідації пориву водопроводу на перехресті Проспекту Миру та вулиі Островського. У даному місці накопичено теплові мережі, кабелі звязку, тощо. Крім того трубопровід, на якому виник порив відноситься до основних водоводів міста.

У Шепетівці міліціонери провели санкціонований обшук в приміщенні, де функціонував підпільний гральний зал. Про це повідомив начальник управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС у Хмельницькій області Олександр Федорович на своїй сторінці Фейсбук.
Вже традиційно у рамках тижня знань із основ безпеки життєдіяльності шепетівські рятувальники провели для учнів загальноосвітніх шкіл профілактичні бесіди та пізнавальні екскурсії на території пожежної частини. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів