Рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності

Автор 28 жовтня 2015, 14:59
Вже традиційно у рамках тижня знань із основ безпеки життєдіяльності шепетівські рятувальники провели для учнів загальноосвітніх шкіл профілактичні бесіди та пізнавальні екскурсії на території пожежної частини. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Під час відкритих уроків працівники ДСНС розповіли школярам про свою небезпечну професію, про тривожні виклики та найскладніші випадки гасіння пожеж. Також вогнеборці роз’яснювали школярам основні правила безпечного поводження з вогнем, правила поведінки під час подорожі до лісу, збирання грибів, при виникненні пожежі в квартирі, а також під час розливу ртуті та при виявленні підозрілих предметів.

Крім того, протягом тижня 21-шу державну пожежно-рятувальну частину відвідали школярі району, для яких були проведені цікаві екскурсії підрозділом. Передусім дітлахи дізнавалися про автомобілі, що стоять на чергуванні, та для яких випадків вони призначені. Окрім цього, працівники ДСНС демонстрували учням спеціальне обладнання, яким оснащені автомобілі і за допомогою якого ліквідовуються різні надзвичайні події.

Подібні заходи надзвичайно корисні й цікаві для школярів, вони завжди залишаються задоволеними. Завдяки таким зустрічам працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій вдається привернути дитячу увагу до питань безпеки у побуті, донести до них важливість дотримання елементарних правил безпеки життєдіяльності.
0
репостів
0
репостів