Понеділок, 19 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
В «дванадцятому містечку» встановили меморіальну стелу Героям
Розділ Події
Переддень свята захисників України в «дванадцятому містечку» був особливим. У військовій частині А 3730 того дня вшановували пам’ять загиблих побратимів по зброї. Меморіальна стела з іменами старшини Валентина Вікторовича Драчука і рядового Юрія Миколайовича Савіцького мовби поривалась у небо, на сторожі миру якого у лавах частини несли вони ратну вахту. На її відкриття прибули батьки та рідні героїв, представники влади, громадські діячі міста Шепетівки.
Про це повідомляє Прес-служба Шепетівського лісгоспу.
На офіційному сайті глави держави з’явилася петиція, яка стосується Шепетівщини. В Петра Порошенка вимагають провести капітальний ремонт ділянки автодороги Васьковичі-Шепетівка.
Майже пів року адміністрацією підприємства "ШепетівкаВодоканал" велися перемови з керівництвом ДП "Новатор" з приводу впровадження системи повністю автоматизованого обліку води в житлових будинках міста. Про це повідомляє прес-служба Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства. В результаті Шепетівський Водоканал перший в Україні отримав міні-грант на встановлення системи АСКОЕ, вартістю майже 65 тис. грн. Поки що в нашій країні за такою системою працюють одиниці.
0
репостів
0
репостів