П'ятниця, 16 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Зловмисники і далі «видурюють» у довірливих мешканців «кругленькі» суми. Цього разу «на гачок» потрапила 24-річна мешканка Шепетівки.
Педагоги шепетівщини стали другими у змаганнях з пішохідного туризму
Розділ Спорт
З 8 по 12 жовтня у лісовому масиві урочище «Новики», що на Старокостянтинівщині, відбувся Чемпіонат області серед працівників закладів освіти з пішохідного туризму «Листопад-2015″, який проводиться з метою популяризації спортивного туризму серед педагогів області, розвитку його як засобу активного відпочинку, оздоровлення і пропаганди здорового способу життя. Чемпіонат є своєрідним полігоном для підготовки педагогічних кадрів, які займаються з учнівською молоддю спортивним туризмом. У змаганнях взяли участь 17 команд з 11 районів та 6 міст області.
Відбулося урочисте відкриття Алеї Слави Героїв України
Розділ Події
15 жовтня 2015 року з метою вшанування пам’яті уродженців та мешканців Шепетівщини, які своїм прикладом показали, як потрібно відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ, відбулося урочисте відкриття Алеї Слави Героїв України. Про це повідомила прес-служба Шепетівської Районної Державної Адміністрації.
Відбулися змагання з настільного тенісу
Розділ Спорт
15 жовтня у нашому місті відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків та дівчат, присвячені Дню захисника України. У турнірі прийняли участь 36 юнаків та 14 дівчат, які представляли: ЗОШ№1, НВК№3, НВК№2, ЗОШ№6, ЗОШ№3, НВК№1, школа-інтернат, ШМУ, Шепетівський колледж ПДАТУ, ШПЛ. Змагання проведено на базі спортзалу школи-гімназії. 
0
репостів
0
репостів