Понеділок, 26 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок хмельничанці за сприяння незаконному переправленні осіб через державний кордон України. Жінка змінила в свідоцтві про народження сина дані щодо його батька, аби допомогти знайомому виїхати за кордон. Їй призначили рік іспитового терміну.

Телефонні шахраї виманили у чоловіка більше 13 тисяч гривень під приводом надання послуг автосервісу.

Шепетівку знову сколихнула звістка про втрату - загинув старший стрілець-оператор 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини, старший солдат Заруцький Андрій Вікторович.

За психологічне знущання над дружиною зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.

Контррозвідка Служби безпеки викрила ще одного колаборанта, який співпрацював з російськими військами у період окупації частини Миколаївської області. Зловмисником виявився мешканець селища Новопетрівка Снігурівського району.

У Шепетівській громаді стартував IІ етап змагань проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»
Розділ Спорт

26 лютого у Шепетівському навчально-виховному комплексі №1 у складі: «Загальноосвітня школа І-II ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського відбулось урочисте відкриття IІ етапу змагань загальнонаціонального проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» у Шепетівській міській територіальній громаді.

На Тернопільщині прощались із захисником родом з Шепетівщини
Розділ Події

Жителі Шумської громади Тернопільскої області живим коридором зустріли траурний кортеж – додому повернувся Герой-захисник Володимир Волочнюк. Він родом із Білогірської громади Шепетівського району.

У Шепетівці поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 66-річний велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 лютого близько 10:00 години у районному центрі по Старокостянтинівському шосе.

Шепетівський «Лісівник» здобув срібло на турнірі у місті Хмельницький
Розділ Спорт

24 лютого команда з волейболу Шепетівської міської територіальної громади – «Лісівник», виборола друге місце в обласному спортивному заході з волейболу серед ветеранів (чоловіки 40 років та старші) на Кубок ХОЦФЗН «Спорт для всіх» який відбувся у місті Хмельницький та приурочений до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та другої річниці повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

0
репостів
0
репостів