Четвер, 15 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

Троє людей з Красилівської громади, що на Хмельниччині, постраждали внаслідок ранкової атаки росіян на Хмельниччину 15 лютого. Пошкоджень зазнали й житлові будинки у місті. Як почуваються травмовані та як жителі міста оговтуються від вибухів — дізнавалося Суспільне Хмельницький.

На Шепетівщині перед судом постане чоловік, у якого поліцейські виявили пакунок із синтетичними наркотиками. За зберігання небезпечних синтетичних наркотиків у великих розмірах 33-річному жителю Рівненщини загрожує 3 роки ув’язнення.

Працівники Шепетівського райуправління поліції встановлюють особу чоловіка, тіло якого було виявлено в залі очікування залізничного вокзалу міста Шепетівка 29 січня цього року.

15 лютого 2024 року відбулося закриття першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» в Хмельницькій області у номінаціях «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика». 161 педагог із 210 зареєстрованих стали конкурсантами/конкурсантками першого туру конкурсу.

На Шепетівщині суд виніс вирок зловмиснику, який обікрав співмешканця своєї матері. Отримавши персональні дані банківської картки родича, хлопець зняв з рахунку майже 20 тисяч гривень та витратив їх на розваги.

Рідним трьох загиблих оборонців вручили високі державні нагороди
Розділ Події

13 лютого, у приміщенні Ізяславської міської ради зібрались родини трьох загиблих воїнів, керівництво Ізяславської та Плужненської громад, Шепетівської райдержадміністрації, третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, аби згадати тих, хто пожертвував власним життям за право жити вільно на Богом даній землі.

Вчора, 14 лютого, з метою підготовки до безпечного пропуску льодоходу, повені та паводків в області фахівці ДСНС провели огляд на території Крупецької сільської ради щодо готовності до пропуску льодоходу, паводку і весняної повені.

У рамках інформаційної кампанії з запровадження послуги патронату над дитиною та популяризації сімейних форм виховання, головним спеціалістом служби у справах дітей міської ради Оленою Козачук спільно із провідним фахівцем Наталією Бушинською міськрайонного Центру зайнятості, 13 лютого 2024 року проведено зустріч з громадянами, які перебувають на обліку в Центрі як безробітні.

У Шепетівці вшанували учасників бойових дій на території інших держав
Розділ Події

З нагоди відзначення 35-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан, шепетівська громада вшанувала учасників бойових дій на території інших держав. До памʼятного знаку поклали квіти та згадали тих, чиє життя було обпалено тією війною.

Подія сталася у травні минулого року в одному із сіл на Славутчині. 42-річний місцевий житель проник до будинку потерпілої та виніс звідти візок й ходунки для пересування.

0
репостів
0
репостів