Вибираємо комерційний ламінат для красивої та довговічної підлоги

Для кожного власника комерційної площі важливо не тільки забезпечити естетичний вигляд приміщення, а й його практичність. Зокрема, найбільшу увагу варто зосередити на підлоговому покритті, адже тут високий ступінь прохідності, а значить ламінат від https://holz.ua/pol/laminat/shopby/company-kronopol/ потрібно вибирати комерційний. Офісні приміщення, ресторани, бари, магазини, коворкінги та громадські осередки з таким типом покриття завжди затишні, теплі та задовольняють запити навіть найбільш вимогливих клієнтів. Однак як обрати ламінат, щоб він служив довго, а його вигляд не погіршився? Спробуємо розібратися у цьому далі.

Як зрозуміти, що ламінат комерційний?

Увесь ламінат умовно можна поділити для побутових приміщень та приміщень з інтенсивним рухом, тобто комерційних площ. Якщо для дому годиться 32 клас стирання, то для підприємств - 33. Він підходить для великих площ, посилених навантажень та з високою прохідністю.

Те ж саме стосується товщини дошки, адже варіант 8 мм для осель тут не підійде. Оптимально використовувати 10-13 мм, це дуже міцна, зносостійка підлога, яка буде ідеальним варіантом і де щодня спостерігається висока відвідуваність.

Ламінат - комфорт та краса

Комерційний варіант ламінату має широку палітру текстур, відтінків, імітацій деревини, каменю, а доглядати за ним дуже просто, адже легко миється і не вимагають частого обслуговування чи використання спеціальних засобів. Це важливо у тих сферах, де немає можливості багато часу приділяти чищенню підлоги, однак варто дотримуватися деяких правил, аби покриття було довговічним:

  1. Якщо на підлогу вилилася вода, її варто якомога швидше прибрати, аби листи не деформувалися. Зазвичай, більш стійкий ламінат досить добре витримує вологу, однак з потопом не впорається.
  2. Вчасно видаляти пігментовані плями, аби фарба не в'їлася у дошку.
  3. Правильно встановлювати дошки: забезпечити щільність з'єднань, не допускати пошкодження при монтажу, обов'язково підготувати основу та рівну поверхню. Професійне виконання робіт по укладанню ламінату зможе забезпечити стабільність та довговічність дощок.

До того ж при необхідності, окремі дошки можна легко замінити чого не скажеш про керамічну плитку. Хоч і не обов'язково, проте використання захисних наліпок для меблів, захисні доріжки під крісла також допоможуть зберегти таку підлогу у гарному вигляді довгий час.

Виробництво, наприклад, швейцарських брендів забезпечує високої якості продукцією, яка має доступну ціну. Тож, такі панелі міцні, мають чудові експлуатаційні властивості та мають фірмову систему кріплення, що дозволяє вдвічі швидше укладати ламінат.

Перш ніж купувати ламінат варто продумати усі деталі: де він буде встановлювати, яка прохідність приміщення, чи підійдуть такі матеріали, враховуючи специфіку діяльності підприємства і тому подібне. Він може бути ефективним та естетичним, тож варто розглянути його як варіант для монтажу.

0
репостів
0
репостів