Склянки паперові гуртом за оптимальною ціною в Україні

Одноразовий посуд використовують постійно – як на підприємствах, так і в домашніх умовах. Склянки паперові гуртом регулярно купують:

  • кав’ярні, кафе, ресторани;
  • кейтерингові компанії;
  • офіси;
  • готелі;
  • банківські установи;
  • виробничі підприємства та ін.

У літній період, у сезон пікніків та коли доводиться багато пити рідини, одноразові стаканы бумажные оптом можуть купувати навіть домогосподарства. Це обумовлюється численними перевагами використання такої продукції.

pasted image 0 56

Особливості застосування паперових склянок

Ми настільки звикли до одноразового посуду, що навіть складно собі уявити життя без склянки гарячої кави вранці, дорогою на роботу чи до університету.

Зручність транспортування одноразового посуду — це лише одна з переваг. Серед численних інших:

  • гігієнічність;
  • легкість;
  • можливість вибрати потрібний розмір;
  • дешевизна.

Якщо ж використовуються склянки паперові гуртом чи вроздріб, куплені для підприємства, це екологічно. Картонні вироби не забруднюють довкілля та при цьому швидко й легко утилізуються. Вони можуть мати один чи кілька шарів картону, бути тонкими чи цупкішими. З них можна пити гарячі напої, що шкідливо робити з пластикового посуду. Крім того, склянки з паперу можуть бути різних кольорів, а також із нанесеним на них малюнком.

Переваги купівлі гуртом склянок паперових

Розглядаючи, чому варто купити склянки паперові гуртом, важливо враховувати такі «плюси» покупки:

  1. Економія часу на пошук та купівлю нової партії продукції.
  2. Зменшення витрат на транспортування, доставку (питома вартість пересилки однієї склянки буде меншою при транспортуванні партії з 1000 одиниць продукції, ніж при відправленні 100 штук).
  3. Зниження витрат на закупівлю паперових виробів (зазвичай, гуртова вартість одиниці товару нижча за роздрібну).
  4. Ймовірність наявності бонусів та знижок за умови придбання великої партії товару (наприклад, для закладів громадського харчування цікаві спеціальні пропозиції робить компанія «Petrovka Horeca»).

Гуртова закупівля зручна, але водночас далеко не завжди передбачає придбання всієї партії однакових товарів. У деяких постачальників можна оформити замовлення на склянки паперові гуртом різного розміру або за кольором, який, наприклад, відповідає брендовій гамі.

pasted image 0 57

Де вигідно купити скляні паперові гуртом в Україні.

Бажаєте придбати одноразові паперові склянки, але не знаєте, де це зробити на вигідних умовах? Гарну пропозицію для власників готельно-ресторанного бізнесу пропонує компанія Petrovka Horeca.

Співпраця з нею дасть змогу замовити продукцію потрібних параметрів за доступною ціною з доставкою по всій Україні. Хороші знижки та приємні бонуси, передбачені для постійних клієнтів, закладів громадського харчування. Великий асортимент різноманітних, необхідних для готельно-ресторанного бізнесу товарів дасть змогу зробити замовлення на одному сайті.

Беріть участь у приємних бонусних програмах, заощаджуйте свої грошові ресурси та час разом із компанією «Petrovka Horeca».

0
репостів
0
репостів