Бренди для немовлят: яким має бути якісний одяг

Кожен з батьків прагне, аби їх дитина отримувала тільки найкраще: продукти, іграшки чи одяг. Саме від останнього залежить комфорт немовляти з перших днів життя, адже він має бути приємним до тіла, безпечним та функціональним. Сучасний гардероб малечі сьогодні не обмежується повзунками, льолями чи комбінезонами, а жилетка для немовлят, до прикладу, стане для мами незамінним помічником у періоди різкої зміни погоди, та й займає небагато місця у сумці. Чому важливо обирати якісний одяг та яким він має бути для немовлят, розкажемо далі.

5 головних правил якісного одягу для новонароджених

Історія будь-якого бренду дитячого одягу заснована на довірі батьків, багаторічного досвіду та незмінній якості продукції, яку вони пропонують покупцям. Якісний одяг для найменших виготовляється, враховуючи 5 базових правил:

  • використання м'яких, гіпоаллергенних, безпечних матеріалів, фурнітури для виготовлення нарядів - це дихаючі, натуральні тканини, які в залежності від сезону, забезпечують дитині прохолоду влітку та тепло взимку. Як правило, вони не подразнюють шкіру дитини, ефективно вбирають вологу та не містять елементів, які б натирали чи були б небезпечними для дитини;
  • зручний крій, легке переодягання чи заміна підгузка це завжди те, що необхідно для батьків новонародженої дитини, щоб швидко змінити одяг. Вільний крій не сковує рухи дитини, забезпечуючи розвиток моторики, а можливість регулювати розмір - чудову посадку відповідно до змін у розмірі малюка;
  • витривалість матеріалів та оздоблення повинні враховувати усі сценарії їх експлуатації: вироби мають добре відпиратися, не розлазитися навіть після багаторазового прання, не линяти;
  • відсутність грубих швів, шнурків, гострих елементів, особливо для новонароджених, які можуть травмувати дитину;
  • відповідність віку та особливостей вікових змін у розробці комплектів для зручності як батьків, так і дитини, наприклад, для немовлят найбільше використовують блискавку та кнопки, щоб процес заміни одягу був максимально швидким та не стресував малечу.

Так, брендовий одяг I Love Mommy відповідає усім перерахованим критеріям, а ще має унікальний дизайн, який прикрасить щоденні прогулянки яскравими образами. Професійний дизайн, спеціалізація на дитячому вбранні цілої команди дизайнерів відповідно до міжнародних стандартів, дає можливість зрозуміти потреби, зручність дитячого одягу, а також його функціональність. Також світові компанії з виробництва нарядів для найменших поціновувачів завжди йдуть в ногу з модою та актуальними трендами, тому це може бути корисним для тих, хто цінує стильний вигляд своїх чад.

Популярні бренди дитячого одягу

Carter's

На світовому та українському ринку американський бренд дитячого одягу один з найпопулярніших, адже дотримуються високих стандартів виробництва, використовують лише якісні матеріали, а також:

  • має широкий асортимент для дітей від 0 до 14 років, різні колекції одягу, взуття, іграшок та супутніх товарів, що задовольняють смаки усіх покупців;
  • надають конкурентні ціни, роблячи одяг бренду доступним для широкого кола споживачів;
  • діють сезонні знижки та спеціальні акційні пропозиції, розпродажі;
  • постійно оновлює одяг, спостерігаючи за модними течіями та тенденціями.

Тут можна придбати усе, починаючи від одягу, взуття та закінчуючи гаджетами та посудом для дитячого харчування.

H&M Kids

Шведська компанія популярна гарною якістю одягу та доступними цінами, має величезні магазини та онлайн маркети по усій Європі та за її межами. Дитячий сегмент представлений сучасним, естетичним одягом для дітей різних категорій за що завоював прихильність багатьох батьків.

Тут можна знайти не тільки вбрання, а й взуття, головні убори, білизну, аксесуари різних стилів та цінових категорій, має також сегмент преміум. Активно використовує стратегію доступного, модного одягу, як для дорослих, так і для дітей без суттєвих витрат. Також має сезонні знижки, розпродажі для більш доступних покупок, а також відрізняється інтернаціональним напрямком, даючи можливість батькам різних світових культур та місцевості отримати одяг бренду H&M.

Zara Kids

Іспанський бренд Zara має лінійку дитячого одягу, який має ряд переваг, зокрема:

  • стильний, актуальний дизайн відповідно до світових тенденцій;
  • одяг, взуття та аксесуари для довершеного образу найвибагливіших клієнтів;
  • високу якість та доступну вартість продукції;
  • використовує сучасні технології: екоматеріали та перероблену сировину;
  • постійно діючі акції та розпродажі для вигідних покупок;
  • розповсюдженість магазинів в офлайн та онлайн форматі з актуальними цінами.

Одяг виробника має оригінальний дизайн, тож задовольнить смаки не тільки дітей, а й батьків.

Усі ці бренди і не тільки представлені в онлайн магазині I Love Mommy, де можна підібрати якісний фірмовий дитячий одяг від провідних виробників. Якісні матеріали, стильний дизайн, безпечність та функціональність завжди мають суттєву перевагу, а отримати такий одяг можна в декілька кліків, враховуючи бюджет, потреби та вік малечі.

0
репостів
0
репостів