Що подарувати дівчині на день народження

Не знаєте, який подарунок піднести дівчині на день народження? Розгубилися від великої кількості варіантів? Інтернет-магазин «Арт Холст» готовий допомогти! Ми продаємо картини по фото в Україні, які є найбільш практичним і незвичайним подарунком.

Друк на холсті здійснюється з використанням сучасного обладнання і якісних витратних матеріалів, що дозволяє забезпечити бездоганний кінцевий результат. Ви можете просто надіслати фотографію, а наші фахівці перенесуть її на полотно в найкоротші терміни, дотримуючись колірних пропорцій.

image1

Переваги друку фото на полотні

Фото на полотні - відмінний варіант для подарунка кожній людині, незалежно від характеру події. На відміну від стандартних картин і фотографій, такі портрети мають наступні переваги:

1. Глибина і текстура відтінків - цифрові фотографії на полотні мають перевагу як глибини, так і текстури. Подібно різниці між картиною на папері і полотні, різниця між паперовою фотографією і цифровим друком полягає в насиченості фарб.

2. Довговічність - на відміну від фотографії на папері, фото на полотні не порвуться і не вицвіте, тому буде радувати свою володарку протягом багатьох років і навіть десятиліть.

3. Економічність - як би дивно це не звучало, але перенесення фотографії на полотно економічніше, ніж на папір аналогічного розміру. Сам процес виробництва паперової фотографії дешевше, але готове зображення набагато дорожче в обслуговуванні - щоб зберегти його потрібно ламінування або спеціальна захисна рамка.

Портрет по фото на полотні набагато більш довговічний, ніж на паперовому носії, за цілою низкою причин. Для перенесення зображення на тканину використовується високоякісні чорнила, які довговічні завдяки своїм властивостям. Тобто, цифровий друк на полотні буде зберігатися в первозданному вигляді все життя і не потьмяніє під впливом світла. Друк фото на полотні здійснюється за унікальною технологією, останній етап якої передбачає спеціальний захист зображення. Таким чином, готова робота буде яскравою і насиченою протягом усього часу.

Замовити друк фото на полотні

Щоб порадувати близьку подругу, кохану дівчину або сестру на день народження, замовте друк фото на полотні в компанії «Арт Холст». Ми займаємося виготовленням картин, які є справжнім витвором мистецтва, а також здійснюємо перенесення зображення на полотно, пропонуючи клієнтам вигідні умови співпраці:

  • Низькі ціни - вартість послуг і робіт у нас нижче, ніж у конкурентів;
  • Гарантія якості - зображення буде перенесено рівно в тому вигляді, в якому воно представлено на фото;
  • Доставка - готову роботу доставлять в будь-яку точку України поштою або транспортною компанією.

Щоб замовити виготовлення портрета по фото, зв'яжіться зі співробітниками компанії «Арт Холст» по телефону або онлайн. Фото можна вислати по електронній пошті або передати через месенджери.

0
репостів
0
репостів