Як пройти реєстрацію в Парі Матч: умови, бонуси та фінансові питання

parimatchНе зважаючи на шалену популярність бренду Паріматч, багато новачків все ж цікавиться процесом входження до складу БК та умовами гри. Тож, як проходить реєстрація в Парі Матч та за це отримає геймер? Про усе це та фінансову частину співпраці з популярним букмекером читайте далі.

Що робити для проходження реєстрації на Parimatch?

Гравці, які вперше завітали на сайт https://gorilla.in.ua/uk/ зможуть з легкістю створити власний кабінет в ігровому клубі, виконавши наступні дії:

  1. Зайти на сайт та натиснути "Реєстрація".
  2. У формі ввести дату народження, номер мобільного чи е-мейл.
  3. Придумати логін та пароль.
  4. Обрати валюту для гри.
  5. Натиснути "Створити обліковий запис".
  6. Підтвердити реєстрацію через мобільний чи е-пошту.

Крім того, новачку необхідно буде для проведення ставок відправити в індивідуальному порядку копії першої сторінки паспорта та з пропискою. При зміні даних, відредагувати їх можна в особистому кабінеті платформи Париматч.

Якщо гравець бажає зареєструватися через мобільний додаток, то процедура нічим не буде відрізнятися від звичайної, тож можна сміливо створювати кабінет через гаджет.

Бонуси за реєстрацію та поповнення рахунку

Нові гравці, які тільки прибули до ігрового клубу Париматч, матимуть змогу отримати перший бонус у вигляді максимальної суми до 2,5 тисячі гривень. Сума залежить від того, якою сумою гравець поповнить депозит. Кожен бонус потребуватиме відігравання користувачем, а вже після цього можне буде отримати гроші.

Є бонуси:

  • в честь Дня народження гравця;
  • в якості промокодів;
  • за збільшення суми по депозиту.

Крім того, є постійні розіграші, проведення турнірів, де можна отримати непогані бонуси за участь.

Для першого бонусу необхідно поповнити рахунок. Зробити це можливо через банківську карту гравця, електронні гаманці, термінали або є через банківський переказ. До слова, депозит можна поповнювати від одного долара, але від цього також буде залежати бонус за поповнення.

На перший погляд, реєстрація може видатися довгим процесом, однак розробники зробили усе для того, щоб максимально спростити процедуру. Всього декілька хвилин необхідно гравцю, щоб перейти до поповнення рахунку та розпочати робити ставки. Менше тяганини - більше гри, ось девіз БК Парі Матч!

0
репостів
0
репостів