Офлайн и онлайн курсы иностранных языков в школе Capital Letter

Школа capital-letter-school.com пропонує ефективні програми вивчення іноземних мов. Досвідчені педагоги готові ділитися своїми знаннями. Вони знайдуть підхід до кожного учня, зможуть зацікавити, допоможуть подолати мовний бар'єр. 

BF_VGvlO2eTcpB5nB0bdA9wvMKXoucJ9Y9jDE8poEiqUDwotbL1cuh_PEYAhZeW_7mAqEwSls54SXCHmUc6g5TpqxYCi9Dt_bYO2mVkMQrO5GyLD_TGD8uiRa34T4Dc8FpOXKgZPahUeT9cJ-OaSiVc

Важливість вивчення іноземних мов

У світі вивчення іноземних мов є вагомим внеском в особистісний розвиток. Така навичка відкриває нові можливості та перспективи. Почати навчання можна з нуля, впевнено просуваючись за рівнями. Перед початком проходження курсу важливо поставити чіткі цілі. У процесі навчання важлива мотивація. Тільки систематичне вивчення іноземних мов дозволить досягти бажаних результатів.

У школі Capital Letter є вивчення наступних мов:

  • англійська;
  • німецька;
  • французька;
  • італійська;
  • китайська;
  • іспанська;
  • польська;
  • чеська.

Перші кроки завжди найскладніші. Досвідчені педагоги школи Capital Letter пройшли стажування за кордоном та мають міжнародні сертифікати. Викладачі проводять уроки у максимально комфортних умовах. Весь теоретичний матеріал подається легко і зрозуміло. Вже з перших уроків буде видно позитивний результат.

Володіння мовами – вагомий бонус під час заповнення резюме. Така навичка буде корисною у разі вступу до європейського ВНЗ, у пошуку роботи за кордоном. Цілеспрямовані, ділові люди часто приходять до того, що бізнес потрібно виводити на міжнародний рівень. Тут також буде актуальним знання іноземних мов. Це можливість знаходити нові знайомства, вести переговори з партнерами, налагоджувати зв'язки. 

XKFX-oxfEI0o5Q6C8eLLtrZk4L3LPdQiO6Q1LtmEGX2coF5P4rIFTTLttnHu_9nDxu1lSUbqGeE4J6YDP_JYlxsJMEdi2jS4gh_Y4Rj_XR5HENEVJLSabfiwV494XGHKDf1BTZtdI-wYl5GXBAm7BOY

Особливості навчання у школі Capital Letter

У школі Capital Letter доступні курси з вивчення іноземних мов для дітей та дорослих. Можна відвідувати заняття онлайн чи офлайн. Кожен може вибрати формат, який буде максимально зручним.

Учням доступна онлайн-дошка, відеочат. Усі уроки проходять у рамках платформи. Для закріплення отриманих знань можна скористатися онлайн-тренажерами. Один раз на тиждень учні можуть відвідувати розмовний клуб. Це чудова можливість отримати досвід спілкування, подолати мовний бар'єр та попрацювати над помилками у компанії однодумців.

Можна проходити навчання у групах до 6 осіб, парами чи індивідуально. На окрему увагу заслуговують уроки в компанії носія мови. Це безцінний досвід. Педагог не лише познайомить учня з правилами лексики та граматики, а й культурою, звичаями рідної країни.

Почати навчання можна з першого пробного уроку, під час якого педагог знайомить учня з платформою та її можливостями, програмою курсу. Під час уроку учень проходить тест, який допоможе визначити рівень знань. За результатами буде підібрано максимально ефективну програму. Заняття можна відвідувати у зручний час. Доступні уроки вдень чи ввечері. При виборі індивідуального навчання розклад складається окремо із педагогом. Після закінчення курсу та написання перевірочного тесту видається сертифікат.

 

0
репостів
0
репостів