Комфорт, зручність, безпека: чому варто купити автоматичні ворота?

Сьогодні людина по-особливому цінує безпеку і комфорт, тому популярні автоматичні ворота для гаража. Виробники пропонують різні типи воріт, зокрема:

  • Ролетні.
  • Секційні.
  • Підйомно-поворотні.

Легко можна обрати варіант відповідно до потреб і вимог. Підйомно-поворотні ворота Berry, секційні або рулонні ворота поєднують зручність, високу якість та елегантний дизайн. Вони роблять життя комфортнішим, спрощуючи процес відкриття і закриття воріт. Ціна виробів залежить від різних характеристик. За допомогою спеціальної форми на сайті Hormann можна розрахувати орієнтовну вартість секційних воріт. Також у продажу є автоматика для воріт.

nYcsNyI_yWG3wkDiCnMMoI4O-vVWYAtmLxQowUOVDeZecqX2az4-d0A_qDYMbJm_Ec1ZqBE9aXKSoAgabRDCRtPYBzBeFt_wInVkFpf3cgMcQYp1An4V6J-aziZQiqCNPqs--QqCmikGDOXuF8Dmlrg

Особливості та переваги автоматичних воріт

  • Зручність. Так, встановивши автоматичні підйомні ворота у гараж не потрібно виходити з теплого салону у холодний зимовий вечір чи в літню спеку. За лічені секунди можна відкрити ворота. Без зайвих зусиль. Особливо це зручно, якщо ви запізнюєтеся.
  • Привабливий вигляд. Автоматичні ворота виглядають елегантно і солідно, підкреслюють статус власника гаража. Можна вибрати різні варіанти дизайну і стилі оформлення, які найкраще пасуватимуть зовнішньому вигляду гаража. Їх обирають ті, хто дбає про свій імідж.
  • Відмінна теплоізоляція. Ворота на автоматиці гарно зберігають тепло. Зазвичай їх утеплюють пінним утеплювачем. Завдяки цьому комфортна температура у гаражі забезпечена. Власники авто знають, як важко завести авто у сильний мороз. Але встановлення якісних автоматичних воріт дозволяє підтримувати стабільну температуру і вирішити цю проблему.
  • Безпека. Сьогодні ворота секційні підйомні оснащують інноваційними системами. Це запобігає несанкціонованому доступу до вашого гаража і знижує ризик крадіжки.

Зростання популярності цього виду воріт пов’язано зі збільшенням кількості автомобілів. Адже набагато зручніше відкривати авто тільки завдяки одному натисканню на клавішу пульта, перебуваючи у салоні.

Автоматичні ворота, як і інші види, мають певні нюанси. Так, їх вартість вища, ніж механічних. Також моделі на автоматиці потребують регулярного догляду і технічного обслуговування. А для того, щоб механізм працював без проблем, варто регулярно стежити за його станом. Але всі нюанси дуже відносні, якщо порівнювати з перевагами встановлення автоматичних воріт.

3X_ehIlRidVGgDAPAar-FRqIY6YJRwfgfuZnV-fYHM3oee5wpXZ6tnpQ_a5B-U4ngeOeqZjyqLNAY1v2sRzTuR6BQHeuyZw2bL-GSOUnmzhc0X0xLuMFVIDghtYnoIy45L-_0kF-XtVoB9egu-gM0Co

Безпека і комфорт

Автоматичні ворота для гаража, які пропонує німецька компанія Hörmann, безпечні та зручні. Для керування потрібен пульт, який має надійний захист від клонування сигналу. Завдяки інноваційній дистанційній системі керування BiSecur, відчинити чи зачинити ворота, перевірити їхнє положення можна за допомогою смартфона. Швидко, легко і зручно!

В онлайн-каталозі є сучасні та зручні варіанти, які мають стильний вигляд, тривалий термін експлуатації, а також автоматика для гаражних воріт. Такі ворота не втрачають привабливий вигляд тривалий час.

Потрібні підйомні ворота в гараж? Зверніться до менеджерів компанії Hörmann, які нададуть відповіді на ваші запитання, допоможуть вибрати оптимальний варіант з урахуванням параметрів прорізу, індивідуальних вимог, потреб, бюджету.

 

0
репостів
0
репостів