Інтим без проблем: продукти для задоволення жінки під час сексу

інтим магазинПопри те, що у жінки природним шляхом виробляється змазка під час інтимної близькості, не у всіх її кількості достатньо для відчуття комфорту. Її виділення пов'язано як з фізіологією жінки, так і роботою гормонів, емоційного стану. Аби зробити сексуальне життя якравішим, природнім інтим магазин пропонує низку продуктів для покращення балансу вагінального середовища, а також стимуляції вироблення власного секрету. Які продукти краще використовувати та в чому їх особливість, читайте далі.

Ефективність лубрикантів під час сексу

Якщо є відчуття нестачі змазки, або є потреба збільшити її кількість, то використовувати спеціальні засоби для сексу не тільки можна, а й необхідно. Особливо для поліпшення комфорту та задоволення під час сексу як у чоловіків, так і жінок. Лубриканти на водній основі можна використовувати для:

  • вагінального сексу;
  • анального сексу;
  • презервативів;
  • мастурбації та мастурбаторів.

Їх основним компонентом є вода, пропіленгліколь, який запобігає втраті води, а також органічний глюконолактон для еластичності тканин, гелеутворюючі сполуки та харчові консерванти для збереження продукції протягом тривалого терміну. Усі компоненти безпечні для здоров'я та не викликають алергічної реакції, тож можуть підходити практично усім, але перед використанням ліпше дослідити складові конкретного лубриканту. Сучасні засоби також виробляють на основі ферментованого кукурудзяного цукру, який чудово підходить людям схильним до алергії чи з молочницею у жінок під час вагітності, прийому антибіотиків.

Завдяки чудовому ковзанню, використання штучної змазки знижує тертя під час сексу, допомагає при сухості вагіни, а також урізноманітнює інтимне життя, адже вони доступні у різних смаках, текстурах.

Які вагінальні лубриканти вибрати?

Інтимні магазини пропонують достатньо широкий вибір лубрикантів на будь-який смак: їстівні, регенеруючі, для оральних втіх, вагінальні, анальні, для іграшок, на водній/силіконовій, гібридній основі, для звуження піхви, чутливої слизової, збуджуючі, для посилення ерекції, електростимуляції, ароматизовані, а також подовжуючі, охолоджуючі та зігріваючі. Аби обрати оптимальний варіант, змазки є також у вигляді тестерів.

Крім того, деякі лубриканти імітують сперму, випускаються з рослинними екстрактами, а також гіалуроновою кислотою, пантенолом, феромонами, анестетиком, лідокаїном. Останні особливо актуальні під час першого сексу, допомагаючи максимально розслабитися та зменшити можливі неприємні відчуття.

В залежності від того, яку задачу має виконувати лубрикант, підбирають його конкретний вид. Так, для презервативів, іграшок найкраще купувати змазку на водній основі, адже їх легко змивати, а випускають їх у вигляді гелів, кремів та розчинах. А от для інтимних ігор найкращі - на силіконі чи гібридні, вони більш щільні, не бояться води, тому їх оптимально використовувати у ванній чи душі.

Лубриканти ж на натуральних складниках безпечні для алергіків і їх також можна застосовувати для іграшок та презервативів, а їстівні - вживати всередину, додаючи грайливих відчуттів під час сексу.

Тож, не треба забувати, що інтимна близькість має бути комфортною для обох партнерів, а використання лубриканту може бути не тільки корисним, а й приємним ритуалом. Завдяки широкому асортименту підібрати свій продукт можна швидко та враховуючи особисті потреби, не варто відмовляти собі у задоволенні!

0
репостів
0
репостів