Чи потрібен вам тактичний ніж?

Тактичний ніж — це не лише засіб самозахисту, але й важливий інструмент для виживання. Проте необхідний він далеко не кожному. Тактичний ніж має бути обов'язковим атрибутом військових, для яких він слугуватиме не лише як засіб нападу та захисту, але й інструмент для відкривання банок з тушкованкою, перерізання шнурків, строп та виконання інших робіт в польових умовах.

Важливі критерії вибору тактичного ножа 

Обираючи тактичний ніж, спирайтеся на такі критерії: 

  • призначення, 

  • зручність,

  • розміри,

  • матеріали.

Призначення визначає, що за інструмент вам потрібно обрати. Штурмовикам потрібен зовсім інший ніж, аніж працівникам оперативних служб. Чи потрібен вам ніж як рятувальний інструмент чи зброя? Ймовірно, залежно від ваших вимог може знадобитися не один, а два, а то й три ножі. 

Зручність — ергономіка це надважлива якість тактичного ножа. Якщо пояснити все просто, ніж має зручно лежати в руці, коли ним користуються за призначенням. Причому ніж має бути зручним як при прямому, так і при зворотному хваті. На руків'ї мають бути канавки для пальців — завдяки цьому елементу конструкції пальці розміщуються максимально комфортно, а власник ножа отримує зручний та міцний хват. 

83341273674734

Розмір ножа має бути таким, щоби ним було зручно не лише користуватися, але й носити — як працівнику поліції, так і військовому. 

Матеріали клинка та руків'я — не менш важливий критерій вибору. Клинок — ідеально якщо він буде виготовлений з нержавіючої сталі. 

Руків'я часто має цілометалеву конструкцію. Проте найкраще обирати тактичний ніж із накладками із ABS-пластику, гуми або склотекстоліту. Саме такі варіанти руків'я гарантують міцний хват. 

Популярні моделі тактичних ножів 

Якщо ви шукаєте максимально комфортний та зручний ніж для цивільного життя, обирайте Ganzo 619. Це ідеальний туристичний ніж, доречний в рюкзаку мисливця, рибалки, грибника, автомобіліста чи й просто туриста. Ніж зі складаною конструкцією буде також незамінним і на пікніку. Клинок ножа виготовлено з нержавіючої сталі марки 440, котра відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками. Ця сталь досить міцна, еластична, протистоїть корозії та іншим агресивним чинникам довкілля. 

Ganzo G806 — тактичний ніж із фіксованим лезом форми Drop Point, котра приваблює універсальністю користування. Це чудовий вибір, якщо вам потрібно виконувати колючі чи різальні операції. Також цим ножем можна виконувати різноманітні завдання на природі та в побуті — різати мотузки, відкривати банки, розрізати коробки. 

Руків'я ергономічної форми виготовлено з комбінованого матеріалу ПП+ТПР (термопластична гума). Останній матеріал — це синтетичний полімер, що поєднує властивості гуми та пластика. 

Обрати свій ідеальний тактичний ніж, для бойових операцій чи виживання, ви зможете в магазині Comtrade.

65644018535967

0
репостів
0
репостів