ВМ Техніка - регіональна мережа виходить в Інтернет

Компанія ВМ Техніка розпочала свій шлях у якості невеликого магазину побутової техніки у м. Вінниця на початку 90-х років. Разом із становленням нашої держави, бізнес зростав і розвивався.

Спочатку, VMTehnika завоювала авторитет серед покупців свого рідного міста. Потім - розширились до меж області. І за останні 12 років ВМ Техніка стала впізнаваним ім’ям вже у семи областях України. Отож, для компанії настав час відкривати ширші горизонти. Тому влітку 2023 р. відкрився однойменний інтернет-магазин.

site fb9o753ph 344a53e3

Про онлайн каталог магазину

У кожному з міст і містечок, де компанія відкрила власний магазин, товарні полиці наповнюються оптимальним набором техніки та аксесуарів. Проте вмістити усе і одразу в масштабах одного приміщення практично нереально.

Щоб забезпечити усі запити своїх клієнтів відповідною пропозицією, команда вирішила створити товарну полицю онлайн, а кожен магазин мережі перетворити у точку видачі інтернет-замовлень.

Ще одна перевага інтернет-майданчика - можливість для клієнта самостійно обрати потрібний товар та замовити безкоштовну доставку товару до точки видачі з оплатою після детального огляду товару.

Про бонуси, акції та ”плюшки”

Бонуси на картку лояльності нараховують багато магазинів. А от бонуси, які не згорають - одиниці. У ВМ Техніка картку лояльності покупець може оформити як у магазині, так і онлайн в особистому кабінеті.

Ще однією визначною рисою мережі можна назвати безкоштовну доставку товару в межах міст Вінниця та Хмельницький. Така опція доступна при оформленні замовлень онлайн. А при здійсненні оплати через сайт, покупець отримує додаткову знижку у 2%, що розповсюджується на весь кошик.

В каталозі магазину можна завжди знайти акційні пропозиції, проте в періоди промо ціни знижуються шалено. Так, наприклад, з 15 серпня по 4 вересня у мережі ВМ Техніка діє акція “Back To School” зі знижками до 40% на більш ніж 200 позицій.

Також компанія підтримує українців за допомогою постійних донейтів на різні потреби. Фонд “Все Можливо”, який компанія започаткувала для підтримки постраждалих від підриву Каховської ГЕС продовжує поповнюватись.

Відвідайте інтернет-сторінку мережі магазинів, обирайте потрібне, долучайтесь до великої родини ВМ Техніка та підтримуй український бізнес. Бо разом - ми сила!

0
репостів
0
репостів