Матрац топпер: кому та для чого він потрібен

Тонкі матраци, які мають назву топпери, представлені в асортименті кожного спеціалізованого магазину. Вони дуже доступні по ціні, мають різноманітні наповнювачі та можуть використовуватись буквально будь-де. Більш детально про призначення подібних виробів поговоримо далі.

photo 311

Можливості використання топперів

Матрац топпер – це тонкий виріб (до 12 см), який призначений для використання на вже наявній поверхні, тобто на дивані, ліжку тощо. Основні варіанти використання:

  • створення бажаних умов для сну. Буває, що придбаний пружинний чи з іншим наповнювачем матрац виявився незручним. В такому разу вигідніше придбати топпер – м’якший чи жорсткіший, в залежності від того, які властивості хочете мати. Наприклад, матрац з кокосовою стружкою, який можна придбати тут: https://matrasroll.com.ua/toppery-s-kokosom/, зробить ліжко твердішим, а з латексом – м’якшим;
  • вирівнювання спального місця, яке вже тривалий час експлуатується. Часто на диванах виникають провали, які суттєво погіршують якість відпочинку;
  • організація сну будь-де. Варіантів насправді може бути чимало. Перший – взяти з собою в подорож, щоб застелити на орендованій квартирі/в готелі, другий – помістити на підлогу для дитячих ігор, третій – створити за лічені хвилини додаткове спальне місце.

Насправді можна знайти ще чимало варіантів використання тонких матраців, адже самі вироби регулярно покращуються.

statya ltopper dlia spalnogo mesta chto eto i kak vybrat 11

Як обрати: основні критерії

Вибираючи топпер, варто звернути увагу на розміри, габарити наявного спального місця – вони повинні співпадати, в іншому разі дискомфорт гарантовано. 

Оцініть, яка потрібна жорсткість. Наприклад, кокос дасть твердішу поверхню, а піна меморі – м’якшу. Характеристики латексу залежать від його щільності. Чудове рішення – двосторонній, він буде мати різну жорсткість з двох боків.

Також розгляньте, який чохол у обраного матрацу, краще, якщо він знімний, в такому разі його вдасться прати, і виріб буде виглядати як новий.

0
репостів
0
репостів