Як вибрати кондиціонер і не помилитися

Вибирайте кондиціонер Неокліма для будинку, робочого приміщення або закладу громадського призначення. Виробник пропонує різні моделі для різних цілей за вигідною вартістю. Для того, щоб вам було легко зробити вибір, фахівці інтернет-магазину Stylus підготували корисну статтю.

real 901a42f2 db34 4d39 856c 4aae60ee22a3

Тип кондиціонера

Бренд Neoclima пропонує різні типи кондиціонерів, у тому числі:

1. Настінні кондиціонери вважаються найпопулярнішими у покупців. Прилади підходять для встановлення у квартирі та приватному будинку.
2. Підлогові моделі призначені для приміщень, де немає можливості встановити класичний варіант. Підлоговий кондиціонер можна переміщати з кімнати до кімнати, а гаряче повітря виводиться назовні через спеціальну трубку, встановлену у вікні.
3. Касетні вважаються найкращим варіантом для офісів та приміщень з підвісними стелями.
4. Мульти-спліт-системи – це кілька внутрішніх блоків, приєднаних в один зовнішній блок. Такі кондиціонери підходять для невеликих готелів та великих приватних будинків.

Розмір приміщення

Залежно від площі приміщення потрібний кондиціонер певної потужності. Якщо модель матиме малу потужність, приміщення буде недостатньо охолоджуватися або нагріватися. А за надто високої потужності витрати електроенергії будуть високими і не виправданими. На 10 кв. м потужність пристрою має становити приблизно 1 кВт. Якщо для позначення потужності використовується маркування BTU, то вашого приміщення необхідно помножити на коефіцієнт 0,3. Отримана кількість буде необхідним показником маркування BTU.

real 8d26b770 9c50 414e a4a5 edf41d75b53a

Енергоефективність

Кондиціонери Neoclima мають різні рівні енергоефективності. Чим вищий рівень, тим меншим буде ваш рахунок за електроенергію. Побутові моделі споживають 500-1000 Вт електроенергії, що відповідає класу А + до А. Рекомендуємо вибрати модель з високим рівнем енергоефективності.

Функціональність

Торгова марка пропонує користувачам пристрої з різними функціями, серед яких:

1. Охолодження та обігрів – базові опції кондиціонерів. Якщо не плануєте обігрівати пристроєм приміщення, можна вибрати модель без функції обігріву. А також модель повинна мати опцію розморожування зовнішнього блоку.
2. Іонізація насичує повітря негативними іонами, роблячи повітря кориснішим для людини.
3. Автоматичне керування температурою дозволяє кондиціонеру самостійно підбирати режим роботи.
4. Висушування повітря дозволяє усунути зайву вологу з повітря, перешкоджаючи розвитку цвілі у приміщенні.
5. Опція самодіагностики та наявність дисплея дозволяє контролювати стан фільтрів та працездатності приладу.
6. Нічний чи тихий режим забезпечують зниження потужності під час нічного відпочинку. Деякі моделі оснащують датчиками руху, за допомогою яких кондиціонер відстежує активність рухів у приміщенні та автоматично включає нічний режим.
7. Очищення повітря дозволяє затримувати алергени та пил за допомогою фільтрів. Така функція буде особливо корисною людям, які страждають на алергію, астму.
8. Можливість підключення до Wi-Fi та віддалене керування дозволяють встановлювати необхідну температуру зі смартфона.

Шумоізоляція

Шум від кондиціонера може бути дратівливим та заважати комфортному перебуванню в приміщенні. У характеристиках пристрою вказано рівень шуму. Особливо цей критерій важливий для мешканців спальних районів міста та сільської місцевості, де рівень шуму мінімальний. Нормальним рівнем шуму для внутрішнього блоку є показник 25-35 дБ, а зовнішнього – до 54 дБ.

Ціна

Не менш важливим параметром вибору є вартість приладу. Кондиціонери Neoclima мають різні ціни залежно від моделі та функціональності. Вибирайте варіант, який впишеться у рамки виділеного бюджету для придбання.

Гарантійні умови

Зверніть увагу на гарантійні умови, які надає виробник, щоб бути впевненим у якості та надійності приладу. Бренд Неокліма цінує свою репутацію, тому надає користувачам вигідні гарантійні умови.

0
репостів
0
репостів