У центрі Борисполя з’явиться ЖК HOME & PARK з дитячим садком і парком

При динамічному темпі життя містяни потребують повноцінного і якісного відпочинку та черпають ресурси в природі. Житловий комплекс HOME & PARK Comfort House буде оточений власним парком. Щоденні прогулянки, біг і йога на свіжому повітрі, BBQ-вечірки, ігри з дітьми на зелених газонах сприятимуть відновленню сил. До елементів внутрішньої інфраструктури відносяться центр раннього розвитку, дитячий садок, сімейна кав’ярня.

Особливості проєкту

Сучасний житловий комплекс HOME & PARK будується на вулиці Бежівка. Заплановано зведення трьох 17-поверхових будівель. Розташування об’єкта оптимальне з точки зору транспортної доступності. Дорога до Хрещатика займає 40 хвилин на автівці.

Внутрішня інфраструктура продумана до дрібниць. На території ЖК HOME & PARK Comfort House передбачено інноваційний центр дитячого розвитку і дитячий садок. Це зручно і для дітей, яким складно проводити багато часу в дорозі, і для батьків. Є можливість прокидатися трохи пізніше. Дорога до навчальних закладів не пролягатиме маршрутом зі щільним автомобільним і пішохідним трафіком, що дасть змогу економити і час, і енергію.

Кав’ярня біля будинку — чудова локація для сімейних вечорів та недільних бранчів з друзями. Організовувати пікніки й квести, спілкуватися, читати, фотографуватися можна буде у власному парку.

Запроєктовано паркінг. Подвір’я буде пішохідним. Планується облаштування локацій для відпочинку, дитячих ігрових просторів, прогулянкових зон, бігових і велосипедних доріжок. У місцях загального користування буде встановлено камери відеоспостереження, що синхронізуватимуться з ґаджетами.

Для обслуговування будинку передбачено SFERA living system. Резиденти зможуть оплачувати комунальні рахунки й оперативно замовляти будь-які послуги від придбання квитків у театр та клінінгу до ремонту в мобільному застосунку SFERA. Управляюча компанія ATMOSFERA комунікує зі співвласниками для розв’язання важливих для будинку питань та виконує експлуатаційно-ремонтні роботи.

Варіанти нерухомості

Ергономічні однокімнатні квартири в ЖК HOME & PARK площею від 28,64 до 57,84 кв. м — прекрасне рішення для студентів і молодого подружжя. Помешкання можна з легкістю розділити на кілька функціональних зон — для сну, для кулінарних експериментів, для спілкування з гостями, домашній офіс, оснащений за останнім словом техніки. Є можливість облаштувати зону для відпочинку на балконі або лоджії. Пропонуються варіанти з однією чи двома вбиральнями залежно від планування.

Двокімнатні квартири, площа яких варіюється від 68,91 до 80,71 кв. м, — оптимальний варіант для сім’ї з дитиною. Є дві просторі спальні, ванна кімната і санвузол для гостей, ергономічна кухня, балкон і / або лоджія, де можна організувати стильну обідню зону.

Трикімнатні квартири площею від 93,53 до 119,96 кв. м — краще рішення для сім’ї з дітьми різного віку. Можна спланувати як креативну дитячу кімнату з двоповерховим ліжком і картою світу на всю стіну, так і спальню для дорослих. Комфортному проживанню сприяє наявність двох ванних кімнат та від однієї до трьох гардеробних. Балкон — ідеальна локація для читання і спілкування. Крісла з пледами, декоративні свічки та квіти допоможуть створити затишну атмосферу.

На етапі будівництва об’єкта інвестори можуть замовити перепланування житлового простору, орієнтуючись на побажання своєї сім’ї.

Обирайте поверх, кількість кімнат та краще планування на сайті — і телефонуйте до відділу продажів, щоб дізнатися вартість та умови придбання квартири.

0
репостів
0
репостів