Чайна смола Пуера – концентрат смаку, користі й енергії

Автор 18 жовтня 2023, 15:21
Чайна смола Пуера – концентрат смаку, користі й енергії Матеріал на правах реклами

Смола Пуера – натуральний чайний екстракт, який одержують за допомогою екстрагування корисних інгредієнтів з пуерного чайного листя, зібраного з дикорослих дерев. Це дуже незвичайний, рідкісний і ексклюзивний напій.

Головною особливістю чаю виступає те, що з часом він анітрохи не псується. Лише його смак і аромат стають більш насиченими. Посилюються і цілющі властивості. Цікаво, що чайна смола Пуера Ча Гао містить набагато більшу кількість корисних речовин, ніж листовий Пуер і має дуже сильний тонізувальний ефект.

Представники традиційної китайської медицини призначають Ча Гао при токсичних ураженнях, порушенні обміну речовин, як засіб профілактики багатьох захворювань, особливо печінки та шлунково-кишкового тракту. Тибетські ченці звертаються до її допомоги під час тривалих нічних молитов. До речі, є унікальний інтернет магазин чаю в Україні «Клуб Пуер», де можна придбати дегустаційний набір і на кожне чаювання спробувати новий сорт.

чайна смола 10 стаття

«Подвійна сила»

Як і в будь-якому концентрованому продукті, в смолі надзвичайно яскраво проявляються всі якості Пуера. Напій з неї бадьорить сильніше «енергетиків». Він:

  • покращує настрій;
  • налаштовує на роботу;
  • підвищує концентрацію уваги;
  • сприяє нормалізації обміну речовин і схудненню.

Потрібно не спати всю ніч і зранку представити керівництву кілька креативних ідей або підготуватися до важкого іспиту? Достатньо запастися смолою Пуера – успіх буде у вас в кишені.

Чарівні властивості продукції пояснюються тим, що в ній міститься висока концентрація таніну або «чайного кофеїну». Він діє м'якше та довше кофеїну та не впливає на організм негативно. Таніну допомагає комплекс вітамінів і мікроелементів, що містяться у чаї. Завдяки тому, що їхня концентрація в десятки разів вище, ніж в Пуері, ефект «струсу» забезпечений.

чайна смола 11 стаття

Смак, колір, аромат чаю

У смаковому сприйнятті смоли Пуера заведено виділяти три стадії: терпкість, легка гіркота, солодкість. У чаї можна почути м'які деревні нотки. Поступово вони змінюються медовими, фруктовими та навіть квітковими мотивами. Найяскравіше показує себе аромат жасмину. Колір при заварюванні чаю – від жовтого до темного з бурштиновим відливом.

Колись доступна імператорській родині та тибетським ченцям смола Пуера сьогодні популярна у всьому світі. Вона радує гурманів надзвичайним смаком і ароматом. Цілющі ж властивості цього чаю підтверджують прихильники китайської медицини.

0
репостів
0
репостів