Середа, 13 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

До Землі наближається «Комета Диявола», розмір якої перевищує гору Еверест. Офіційна назва об’єкта – 12P/Понса – Брукса (12P/Pons-Brooks). Про це повідомляє The Guardian.

На Шепетівщині поліцейські вдосконалювали навички надання домедичної допомоги в кризових ситуаціях. Співробітники Шепетівського райуправління поліції пройшли практичний курс від Товариства Червоного Хреста України, під час якого вдосконалювали навички допомоги громадянам у невідкладних станах.

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури Хмельницької області у судовому порядку домоглися повернення у власність держави земельної ділянки лісогосподарського призначення площею понад 585 га вартістю 9 млрд грн. Вказані землі є об'єктом підвищеного захисту зі спеціальним режимом використання та спеціальною процедурою надання.

На Буковині, Хмельниччині та Тернопільщині завершили щорічний зимовий облік тварин. Цього року, як і минулого, «перепис» звірів проводили з дотриманням усіх вимог воєнного часу та чинного законодавства – методами спостережень, шумового прогону і встановлення фотопасток у місцях підгодівлі, зимових скупчень тварин.

У Славуті слідчі оголосили підозру 41-річному чоловікові, який вчиняв психологічне насильство над колишньою дружиною. Зловмисник систематично ображав жінку, з якою має спільне житло. За скоєне йому може загрожувати до двох років позбавлення волі.

У Шепетівці дівчата змагалися на влучність у кульовій стрільбі
Розділ Спорт

12 березня у міській громаді Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед дівчат у двох вікових групах – до 18 років та старші. Змагання відбувалися у межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт, що нас об’єднує».

0
репостів
0
репостів