Recent Comments

Потрібно збільшити штат поліції красивими полісвумен, конкретно блондинками,тоді розкриваємість злочинів підвищиться на 50%.
  1.   about 7 years ago
Це Ваша думка,а в мене вона протилежна.
  1.   about 7 years ago
Я не можу зрозуміти одного,як за такий короткий час здійснено ряд пограбувань в одному районі, а деж наша ПОЛІЦІЯ? Нещодавно рухаючись про вулицях міста можливість побачити патрулювання поліції було дуже великим,а сьогодні це вже в минулому.Як результат реформа дає про себе знати,про просте відмивання наших з вами коштів. Але все скоро буде краще коли закупиця новий поліцейский кроссовер Mitsubishi Outlander, так як автомобілі Toyota Prius вже майже всі побиті.Раніше їздили на МТ і толку більше було і кругом встигали і довіра більша була.
  1.   about 7 years ago
  1.   about 7 years ago
Дорогі підприємства ПП «Управлінська компанія «Житлофонд» та ПП «Управлінська компанія «Управдом» виконуйте свої послуги якісно,тоді піднімайте плату. А на даний час окрім вивезення сміття та збитих декілька лавочок,реально Вами нічого не виконується. Куди йдуть кошти, роздрукуйте вивісіть в будинках,відзвітуйте людям,в наші країні все прозоро. А коли Ви працюєте собі в убиток то закривайте свої кантори і не плачте. Задайте сюжет в якому неадеквати з "Управдома" накинулися на журналістів та оператора,які рослідували питання створення ОСББ в нашому місті, чому вони ще працюють. Як всіляко перешкоджають вище вказані компанії створення ОСББ, чому, подумайте чому , кому це вигідно. Люди і хочуть створення ОСББ ,але це майже нереально, в нашому місті. Даним компаніям ганьба! Крахобори!
  1.   about 7 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів