Recent Comments

Ото ж бо й воно, що саме дитячої праці шкода! Бо наче перший рік усі живуть, такий уже люд, і про такі наслідки мали б завчасно подумати, щоб діток не засмучувати!
  1.   about 7 years ago
А на особистості не варто переходити. дружинники тут ні дочого, навіть у тій же Європі куди так прагнуть українці відбувається така робота! Легше плюндрувати своє, і взагалі підняли такого гаміру через ялинку і її охорону, краще б про сиріт поговорили, як їм організувати Новорічні свята! А ніхто й не каже що поліціянти не мають охороняти, але про охорону мали б в першу чергу подумати організатори заходу, написавши клопотання до правоохоронних органів! У нас проблем по вуха у яку галузь не глянь - лікарні, комунальні підприємства і т.д.
  1.   about 7 years ago
Ото ж бо й воно, що час зараз саме той! Я вважаю, що країна, в якій уночі на злітно-посадковій смузі при світлі прожекторів за лічені години можуть замінити стійку шасі найважчого літака у світі, в принципі не має заглядати яка у кого поліція і т.д., а будувати своє! Так у США поліція, але які у них права та обов'язки - і хай тільки хтось спробує американських полісменів мусарами обзивати, мавпами і т.д., там по-справжньому бояться поліцію, за не покору відразу силу приймають, однак і там є проблеми з бандитизмом! І наскільки мені відомо у багатьох містах України жителі міста співпрацюють із поліцією, створюється домовленість між громадськими активістами та полісменами про патрулювання, особливо у святкові дні! Заодно і допомога для поліції та контроль (і зброї та фізичної сили тут не потрібно, лише повідомляти у відділок про вчинення злочину, та за нашим законодавством полісмен у дуууже виняткових ситуаціях може їх застосовувати). І один у полі воїн головне підняти свою жо* зі стільця і почати діяти. А більшість фільмів саме на реаліях знімаються!!! Те що діється, все починається з садочка...виховання!
  1.   about 7 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів