Recent Comments

[quote name="Велес"]Шура ти дуже зариваєшся не треба тут розписуватись за всіх. Ніколи не писав тут але вже достали. Що ви кидаєтесь на цього Островського? Мені якось пох до нього але навіть мені видно шо мужика хтось дуже сильно ненавиить. І я знаю шо є за шо поки в азетах пишуть якусь посну х..ню тут я можу прочитати реально цікаві і полєзні штуки. Якшо це його заслуга то йому 100% респектос. Шось не нравиться то напиши краще. за..бали реально нити.[/quote]
Слухай, хлопчику, не хотів би ти долучитись до високого мистецтва або хоча б книги почитати? Може хоч тоді кругозір розшириться і зможеш бачити щось більше, ніж ці невдалі "журналістські поривання" Островського.
  1.   about 8 years ago
Шкода Вас розчаровувати, проте єдина людина, коментарі якої вже давно ніхто серйозно не сприймає, це саме Ви
  1.   about 8 years ago
Та справа в тім, пане Островський, що я із задоволенням ці теми і підійматиму. Проте, як показує власний досвід, Ви не завжди підтримуєте подібну ініціативність і часто запис просто не встигає дійти до користувача, тому що якимось чином може виявитись видаленим.(?)
Тож дозвольте нарешті кожному принести свій вклад у вирішення "проблем нагальних".
Р.S. Я думаю шепетівчани із задоволенням проведуть акцію по збору коштів на придбання вітамінів для покращення зору Вам і іншим журналістам сайту
  1.   about 8 years ago
Щодо "ігнорування Островським очевидних речей", цілком погоджуюсь! До того ж, це ж яким "свідомим" мешканцем міста треба бути, щоб найбільш болючі та дійсно важливі проблеми не помічати! Всю політику на сайт стягне, одін й ті самі теми в іншому контексті висвітлить, а те чим дійсно живе Шепетівка абсолютно випускає з поля зору!
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів