Recent Comments

В чому завинили прості люди що рухались через Гриців? Вони не заплатили, чи що? Заблокуйте той молоковоз і не відпускайте доки не повернуть гроші. Країна ідіотів
  1.   about 5 years ago
[quote name="Anykey"]http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=56289 - в додатку вказано, що Шепетівський ветсанзавод виключено з переліку об"єктів, які не можна приватизовувати. Тепер його можуть приватизувати. А можуть і не приватизувати... Як карта ляже )[/quote]
І що з того що в додатку вказано Шепетівський ветсанзавод?
Уже два роки як ДП "Шепетівський ветсанзавод" ліквідовано, правонаступник ДП "Укрветсанзавод" в м. Київ. В нашому місті діє відокремлений підрозділ Шепетівська філія ДП "Укрветсанзавод".
Просто вилучають запис підприємства з реєстру, яке вже не юридична особа, ообто не існує, для чого його назва має продовжувати там фігурувати?
Де в законопроекті чи в додатка, таблицях Ви знайшли відомості про продаж і приватизацію?
  1.   about 8 years ago
А де посилання на джерело інформації? Вказаний адміністраторм законопроект стосується лиш ДП "Укрспирт". ДП "Шепетівський ветсанзавод" ще наприкінці 2012 увійшов до складу ДП "Укрветсанзавод", яке має філіальну структуру, в нашій області здійснюють діяльність Хмельницька та Шепетівська філія цого підприємства. Стосовно приватизації то все то вигадки і інсинуації, філія працює, по заробітній платі і податках заборгованість вітсутня, ніхто завод на метал не ріже і найближчим часом не збирається. І взагалі в чому проблема взяти коментар в представників адміністрації самого заводу?
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів