Як отримати кредит без дзвінків онлайн

Чи реально отримати швидкий кредит на карту без дзвінків? Так, якщо звернутися до мікрофінансової організації Лоані. Якщо оформляти кредит у банку, можна витратити багато часу на збір документів та очікування схвалення позики, але в результаті вам все одно можуть відмовити з різних причин, як погана кредитна історія, немає поручителя.

Інша річ МФО. Якщо вам терміново потрібні гроші, вам не потрібна довідка про доходи, інші документи. Достатньо залишити заявку онлайн на сайті та одразу отримати кошти на свою картку. Послуга доступна всім жителям України.

pasted image 0 26

Особливості кредиту онлайн у компанії Лоані

Щоб взяти мікропозику, достатньо зареєструватися на сайті компанії https://loany.com.ua/uk/kredit-onlajn-bez-dzvinkiv, заповнити анкету та залишити заявку. Брати кредити до МФО вигідно з багатьох причин:

  • невеликий відсоток за кредитом. Якщо вам потрібна невелика сума на короткий проміжок часу, вам не доведеться виплачувати великі відсотки;

  • сайт працює цілодобово, тому отримати гроші ви можете навіть у нічний час. Більше того, вам не потрібно шукати відділення, їхати на інший кінець міста та стояти в черзі – все робиться онлайн з будь-якого пристрою;

  • гроші можна отримати дуже швидко. Якщо ви новий клієнт, вам доведеться деякий час почекати, доки сервіс перевірить ваші дані. Але якщо ви регулярно користуватиметеся послугами МФО, гроші надходитимуть на ваш рахунок протягом кількох хвилин;

  • Майже ніхто не отримує відмови. У банках із цим все набагато складніше – жінки у декретній відпустці, пенсіонери та студенти найчастіше виходять саме відмови. У МФО всі ці категорії громадян можуть брати невеликі позики;

  • можна покращити свою кредитну історію. Якщо вона у вас неідеальна, банки вам у кредитуванні відмовлять. МФО при цьому видасть кредит, хоч і зовсім невеликий. Але кожен новий кредит, якщо ви своєчасно виплачуватимете борги за ними, покращуватиме вашу кредитну історію, і в майбутньому ви зможете брати вже великі кредити в банках.

Як видно, взяти мікропозику у МФО може кожен, і при цьому гроші дуже швидко надійдуть на рахунок. При цьому важливо своєчасно сплачувати борг, щоб у майбутньому вам не відмовляли навіть мікрофінансові організації.

Як виплачувати кредит у МФО?

Здійснювати оплату за кредитом можна різними способами:

  • через платіжні онлайн-сервіси;

  • в терміналах;

  • у відділеннях банків;

  • за допомогою бонусів, які ви накопичили у системі компанії Лоані. При цьому оплата здійснюється в особистому кабінеті на сайті.

Якщо ви з будь-якої причини не можете вчасно погасити кредит, вам потрібно обов'язково звернутися до менеджерів компанії, які запропонують різні варіанти виходу із ситуації. Важливо не зволікати, щоб не накопичувалася пеня. Компанія завжди піде назустріч своїм постійним клієнтам та може запропонувати варіант пролонгації.

Якщо вам терміново потрібні гроші, не варто впадати у відчай і шукати тих, хто може вам їх зайняти. Достатньо звернутися до МФО, де можна протягом кількох хвилин отримати потрібну суму на короткий час та виплатити її при отриманні зарплати чи соцвиплат.

0
репостів
0
репостів