Який кондиціонер обрати для квартири?

f46103f7c0c85d85f31668429f932816Спекотний сезон у розпалі, а попит на кондиціонери просто колосальний. Однак в гонитві за прохолодою багато власників квартир не можуть правильно обрати необхідну модель. Допомогти у цьому зможе компанія ІТ Клімат, яка має професійне устаткування та для домашнього використання, а також пропонує якісний монтаж та обслуговування. Разом із тим є ряд нюансів, аби правильно обрати кондиціонер для помешкання. Про які саме піде мова, читайте далі.

Поради для вибору оптимального варіанту кондиціонера

  1. Створити комфортну обстановку та оптимальний температурний режим допоможуть прості математичні розрахунки. Йдеться про розмір приміщення, кімнат, де є потреба у встановленні кондиціонера. Також варто враховувати наскільки багато сонця у кімнаті, або ж там такого світла немає зовсім. Усе це має вплив на вибір потужності устаткування. Так, на кожний метр квадратний необхідно закладати 100 Вт потужності обладнання, тобто на 30 квадратів оптимальною буде модель у 3 кВт.
  2. Вид кондиціонеру також має значення, адже сьогодні їх є безліч. Це може бути мобільний кондиціонер, конвектор, спліт-система, підлоговий. Якщо спліт-система потребує монтажу та додаткових послуг монтерів, косметичного ремонту, то мобільний зручний тим, що його можна переміщати по квартирі. І у першої, і у другої системи є свої плюси та мінуси, однак зі своїм завданням справляються на відмінно.
  3. Обираючи спліт-систему власник "вбиває двох зайців" одночасно, адже влітку матиме прохолоду, а в холод - теплий потік повітря та обігрів. Тож, варто подумати й про це.
  4. Сучасні провідні виробники мають відомі імена, якість яких перевірена часом, тож не варто турбуватися про країну виробника. Від цього ціна не змінюється, а гарантія від заводу може говорити про те, що цій техніці можна довіряти.
  5. Придбавши кондиціонер, не варто займатись його встановленням самостійно, адже неправильний монтаж не тільки зменшить термін роботи устаткування, а й власник не матиме ніяких гарантій щодо його продуктивної роботи.
  6. Купуючи кондиціонер, не забувайте, що вартість монтажу - недешеве задоволення, тож варто одразу закладати у бюджет і цю статтю витрат.
  7. Покупку обладнання та його встановлення варто замовляти в одній фірмі, як наприклад, ІТ Клімат.

Де придбати?

Інтернет-магазин it-climate.com.ua пропонує не тільки широкий вибір кондиціонерів, кліматичної техніки, а й послуги зі створення проєктів, монтажу та їх якісну діагностику, ремонт.

Тут покупець знайде побутові кондиціонери для квартири різного типу: настінні, мульти спліт-системи, спліт-системи, мобільні від таких виробників як HITACHI, Mitsubishi, Cooper&Hunter, Electrolux, Chigo, LG, Midea, Neoclima, Panasonic, Sinclair, GREE тощо. Окрім того, магазин пропонує й промислові моделі різної потужності та видів.

Є зручна система оплати, а також швидке оформлення замовлень клієнтів, в тому числі й спецпропозиції для великих замовлень, тож працювати з Айті Клімат не тільки зручно, але й вигідно.

Таким чином, обираючи кондиціонер для квартири або невеликого помешкання варто для початку знати точну площу приміщення, де необхідне кондиціонування. Також необхідно визначитися з видом обладнання, а також тим, чи буде кондиціонер використовуватись для обігріву площі. Обираючи кондиціонер, рекомендовано обирати такого продавця, який зможе надати послуги по його встановленню, тоді й гарантію на роботу буде забезпечувати він. Тож, враховуючи всі нюанси, тепер обрати таке обладнання буде значно простіше.

0
репостів
0
репостів