П'ятниця, 06 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Попередньо, на суботу, 7 січня, скасовано обмеження величини навантаження на Хмельницьку область. Отже, погодинних відключень не буде, якщо від НЕК «Укренерго» не надходитимуть окремі розпорядження щодо обмежень.

У Шепетівці відбувся благодійний аукціон на користь ЗСУ
Розділ Події

У четвер, 5 січня, у приміщенні Шепетівського міського будинку культури відбувся благодійний аукціон, на якому продавали витвори мистецтва. На торги було виставлено біля 50 лотів: картини, прикраси, ляльки мотанки та інші вироби ручної роботи.

У Шепетівці відкрили дитячу мобільну точку
Розділ Спорт

4 січня цього року мультидисциплінарна команда під егідою ЮНІСЕФ відвідала Шепетівську комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу та відкрила дитячу мобільну точку.

4 січня, за дві години до появи на світ своєї донечки, Андрій приїхав з Соледара на партнерські пологи. Чоловік з 25 лютого служить у ЗСУ та постійно перебуває на лінії фронту, проте у такий важливий для кожного момент він повідомив свого командира, що їде додому, бо його дружина народжує.

«Під новорічну ялинку» закладам освіти Ізяславcької громади вручено 48 сучасних ноутбуків та 15 наборів School Box. Це не класичні подарунки, а реальна допомога сучасним педагогам. Адже у зв’язку із повномасштабним вторгненням окупантів на територію України та пандемією COVID-19 перед освітньою галуззю постали нові виклики.

0
репостів
0
репостів