Субота, 14 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Сахновецькій громаді прощались з десантником Люлюком Дмитром Валерійовичем
Розділ Події

2023 рік розпочався страшною звісткою для Сахновецької громади Шепетівського району - віддав своє життя за мир, свободу, незалежність України солдат, стрілець-номер обслуги 2 парашутно-десантної роти 1 парашутно-десантного батальйону Люлюк Дмитро Валерійович. 6 січня скорботною ходою під мелодії духового оркестру всією громадою провели полеглого захисника в останню путь.

Вчора, 13 січня о 07:10 до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Бесідки Берездівської громади Шепетівського району. На місце негайно виїхав наряд вогнеборців.

На Шепетівщині поліцейські оперативно розшукали водія, який важко травмував пішохода і зник з місця події. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 січня у с.Пліщин, що на Шепетівщині. Повідомлення про ДТП надійшло на лінію «102» близько 23 години.

Для найменших шепетівчан організували заняття «Різдво йде – Маланку веде»
Розділ Культура

За стародавніми українськими традиціями, 13 січня святкуємо Щедрий вечір або Маланки. Уся родина збирається за «щедрою кутею», багатим на смачні національні страви столом, а щедрувальники обходять домівки з побажаннями достатку, добробуту та здоров’я, за що отримують винагороду. Защедрували вчора й вихованці Центру дошкільного розвитку Мудрик у межах музейного заняття, присвяченого вивченню та збереженню української культури та традицій.

0
репостів
0
репостів