Розділ Суспільство

У селі Городище перевіряли проблемні сім'ї

Автор 15 серпня 2020, 12:53

yЗ метою попередження дитячої бездоглядності, обстеження умов проживання та виховання дітей у сім’ях, де батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків, а також перевірки сімей, де діти перебувають під опікою (піклуванням), працівниками служби у справах дітей Шепетівської районної державної адміністрації спільно з начальником відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та методистом соціальної роботи Судилківської сільської ради, 13 серпня 2020 року у селі Городище проведений профілактичний рейд «Сім’я», «Підліток».

Під час рейду обстежено умови проживання дитини, яка по недбалості матері перебуває у складних життєвих обставинах. З матір’ю проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дитини.

Крім того, перевірено умови проживання дітей, які перебувають під опікою. Порушень прав та законних інтересів дітей не виявлено. Малолітні забезпеченні усім необхідним для повноцінного росту та розвитку.

За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов.

Шепетівська РДА

Останнє редагування 15 серпня 2020, 12:57
0
репостів
0
репостів