Розділ Суспільство

Шепетівчани з особливими потребами вчились виготовляти карамель

Автор 25 вересня 2019, 16:24

20 вересня працівниками відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування була організована екскурсія для відвідувачів у м. Хмельницький до “Майстерні Карамелі. Шепетівчни мали змогу побачити секрети перевтілень солодкої маси в карамель.

Ці солодощі виготовлені із натуральних інгредієнтів. Вони складаються тільки з води,цукру, патоки, а всі барвники, що додаються до в’язкої маси-це витяжки та екстракти фруктів і ягід.

Відвідувачі взяли участь у майстер-класі – робили форми із тягучої маси власноруч. У “Майстерні Карамелі ” безліч солодкого, яскравого, корисного, карамелькового на будь який смак. Рублена карамель, ірис, маршмелоу, карамельні композиції та скульптури створювалися майстрами вручну.

Крім того, нас дуже вразила казкова вітрина. А смак карамелі незабутній.

Також підопічні прогулялися парком ім. Чекмана, який розташований на правому березі Бузького водосховища. При вході в парк є алея скульптур, на території парку розміщено літній театр, танцювальний майданчик, атракціони, міні зоопарк, спортивні і дитячі майданчики. Відвідувачі повертались додому у піднесеному настрої та щасливі.

Управління праці та соціального захисту населення

0
репостів
0
репостів