Розділ Суспільство

Виконком розглянув питання міських перевезень, ремонту ліфтів та адміністративних послуг

Автор 19 липня 2019, 13:25

18 липня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник міського голови Володимир Вихівський. На засіданні розглянули більше трьох десятків питань порядку денного.

На початку присутні заслухали начальника Центру надання адміністративних послуг Ольгу Хорольську, яка доповіла про роботу центру.

Далі члени виконкому відповідно до рішення конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування міста Шепетівки визначили переможцем конкурсу на міському маршруті №5 «Залізничний вокзал — Автостанція» ПрАТ «Шепетівське АТП 16807». Договір укладений на три роки.

До речі, якщо хтось хоче розмістити рекламу у транспорті Києва чи України, звертайтесь до https://transcity.com.ua. Компанія розміщує рекламу клієнтів на маршрутних таксі та в салонах, в міському транспорті, в поїздах і електричках національного і міжнародного сполучення. Рекламне агентство «Trans City» протягом 7 років є офіційним оператором транзитної реклами - оператором з розміщення реклами в / на транспорті м.Києва та інших міст України.

Види розміщення:

  • Transcity пропонує комплекс ефективних рішень для Вашого бізнесу, який складається: розміщення наклейок / постерів в салоні транспортного засобу: маршруток, муніципальному транспорті, поїздах, а також в електричках;
  • розміщення реклами на спинках сидінь (в чохлах);
  • розміщення банерних розтяжок (в маршрутках, в міському транспорті);
  • брендування громадського транспорту або зовнішня реклама на транспорті.

Про повідомну реєстрацію змін та доповнень до колективного договору комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас.

Наприкінці засідання присутні затвердили кошторисну документацію на капітальний ремонт ліфтів в житловому будинку на проспекті Миру, 14.

Окрім цього члени виконкому розглянули житлові питання, питання містобудування та архітектури, встановлення тимчасових гаражів, благоустрою тощо.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 21 липня 2019, 23:44
0
репостів
0
репостів