Розділ Суспільство

Партія "Сила Громад" продовжує підкуп виборців

Автор 11 вересня 2015, 17:17
Місяць тому ми вже писали, як політична партія "Сила Громад" почала скуповувати голоси виборців за допомогою нехитрого продуктового набору. На певний час "агітатори" зникли з поля нашого зору, але вже ось ближче до виборів вони повернулись, щоправда на цей раз підкуп проводиться вже не так відкрито.
Активістам Шепетівської самооборони вдалось зафільмувати, як представники "Сили Громад" розгорнули свою діяльність просто на вулиці. Тільки на цей раз вони представляються волонтерами благодійного фонду "Тепла Родина". Кульочки, в які безпосередньо пакують харчові набори, тепер не мають на собі напису "Сила громад", але все одно розфарбовані в кольори цієї політичної партії.

Але якщо "Сила Громад" гадає, що таким чином цей підкуп виборців з ними юридично буде важко пов'язати, то вони дуже помиляються. Їм варто було би ретельніше замітати сліди своїх злочинів. За даними реєстру, благодійна організація «Благодійний фонд «Тепла родина» зареєстрована в Києві. Керівник – Карпенко Андрій Петрович.
Разом з тим Карпенко Андрій Петрович являється головою партії "Сила Громад", що засвідчено в реєстрі Центральної виборчої комісії.

Цікаво, прокуратура ще довго закриватиме очі на очевидний факт порушення виборчого законодавства України?

Відео

0
репостів
0
репостів