Розділ Суспільство

Ліквідовував наслідки підриву Каховської ГЕС: екскаваторника з Шепетівщини відзначив Президент

Автор 24 листопада 2023, 16:34

За сумлінну багаторічну працю та зразкове виконання професійних обов’язків тракториста нетішиньского комунального підприємства «Благоустрій» Миколу Ковбу нагороджено відзнакою Президента України - медаллю "За працю і звитягу". Нагороду в урочистій обстановці було вручено 21 листопада в Хмельницькому першим заступником начальника Хмельницької ОВА Сергієм Тюріним.

За плечима Миколи Ковби 40 років трудового досвіду, останні понад 5 років працює в КП «Благоустрій».

«Відповідальний, працьовитий, професіонал своєї справи», - так його характеризують в трудовому колективі.

Цьогоріч у складі бригади з Хмельниччини брав участь у ліквідації наслідків підриву рашистами Каховської ГЕС. Він зі своїм екскаватором-навантажувачем допомагав мешканцям Інгулецького старостинського округу Дар’ївської територіальної громади Херсонщини, які постраждали від підтоплення.

Сьогодні Микола Ковба має найзаповітнішу і таку бажану мрію: перемоги України над клятим і ненависним ворогом.

Медаль «За працю і звитягу» — державна нагорода України, відзнака Президента України для нагородження громадян України за вагомий особистий внесок у розвиток економічної, науково-технічної, соціально-культурної, військової, державної, громадської та інших сфер діяльності, багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків. Виготовляється зі срібла і має форму кола діаметром 32 мм. На лицьовому боці медалі в центрі — малий Державний Герб України в обрамленні декоративного вінка з колосків пшениці та дубового листя. Поле щита малого Державного Герба України залите синьою емаллю.

Відділ з організаційних питань НМР

Останнє редагування 24 листопада 2023, 16:42
0
репостів
0
репостів