Розділ Спорт

Шепетівські чирлідери яскраво виступили на першому етапі Кубку України

У місті Луцьк в спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки 1 лютого відбувся перший етапу Кубка України з чирлідингу та мажорет-спорту — 2020 «Замок Любарта».

Змагання проводилися у двох основних видах: танцювальному та акробатичному. В кожному з цих напрямів є свої специфічні «відгалуження»: соло, дуети, команди. І на чемпіонаті є учасники практично у кожній із категорій.

Яскраве дійство за участю майже 250 спортсменів із 6 регіонів України зібрало повний зал глядачів. 11 команд, представники яких представляють різні вікові групи, продемонстрували увесь технічний «арсенал» чирлідингу: кричалки та акробатику, синхронні танці, гімнастику, перешикування, побудову піраміди та сальто.

Шепетівська ЗОШ №1 та ГО " Cheer Planet" виїхала повним складом. Таким чином участь у змаганнях взяли 49 наших дітей у різних номінаціях.

Призові місця посіли:

  • Команда ЗОШ №1 «Little monkey» наймолодші наші учасники, посіли перше місце у номінації чирлідинг шкільна ліга, вікова категорія мініс.
  • Команда ЗОШ №1 «Black and white» — 2 місце у номінації чирлідинг шкільна ліга, вікова категорія мініс.
  • Команда ЗОШ №1 «Cheer Planet» — 1 місце у виді програми чирлідинг, вікова категорія юніори.
  • ГО «Cheer Planet» Дует Якобчук Марина та Ребекевша Уляна, які дебютували у програмі урбан денс, та посіли 2 місце, вікова категорія мініс.
  • ГО «Cheer Planet» Дует Зверева Даша та Наталя Стукало, які посіли перше місце в урбан чир, вікова категорія юніори.
  • Вид програми чир стант, ГО «Cheer Planet» команда «Cheer Planet» посіла перше місце: Віка Гурш, Даша Зверева, Богдана Сташевская, Стукало Наталя та Петренко Діана.

Незмінний тренер наших юних спортсменів Олексій Шуляков подякував всім причетним, завдяки стала можлива ця поїздка.

"Ми щиро дякуємо нашим батькам, за надану спонсорську допомогу, завдяки якій ми змогли відвідати це змагання. Окрема подяка організаторам змагань, які були проведень на високому професійному рівні. "

Після першого етапу на команди чекає ще дуже багато роботи, адже попереду виступи в інших містах. А вже після них — фінальний етап, на якому відбудеться підведення підсумків набраних очок у різних номінаціях.вся з вітального слова президента Федерації чирлідингу та чирспорту України Андрія Боляка. Він підкреслив, що цей турнір відкриває новий сезон, а тому побажав усім учасникам вдалих виступів та високих здобутків сьогодні та надалі.

Останнє редагування 02 лютого 2020, 22:55

Відео

0
репостів
0
репостів