Розділ Спорт

Відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд

Автор 09 вересня 2019, 15:24

О 9:00 год 8 вересня в спортивному залі «Локомотив» розпочались турнір з волейболу серед чоловічих команд.

Турнір організований Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Участь у змаганнях взяли дві шепетівські команди: «Лісівник» і «Колос» та запрошена команда з міста Ізяслава — «Сангушко». Матчі між командами проходили до двох перемог по партіям. Після напруженої та емоційної боротьби в матчі за третє місце зійшлися команда «Колос» та команда гостей «Сангушко». Лише дві партії вистачило, щоб команда «Сангушко» виборола перемогу у команди «Колос».

Не менш захоплюючим видався і матч за перше місце, в якому зустрілися команда «Лісівник» та команда «Сангушко». По ходу зустрічі команди йшли бал в бал. Почергово вириваючись вперед. Перша партія закінчилася з рахунком 25:21 на користь команди «Лісівник». Емоції зашкалювали, глядачі невтомно підтримували своїх улюбленців. Друга партія закінчилась також з рахунком 25:21, але вже на користь команди гостей «Сангушко».

Початок третьої партій тримав усіх в постійній напрузі. Команди постійно йшли нога в ногу, здавалося, що ця гра ніколи не закінчиться. Для перемоги нашої команди необхідно було отримати два бали поспіль. Команди вперто не бажали поступатись, м’яч надовго зависав над ігровим майданчиком, гравці не шкодували себе. Але в кінці третьої партії лісівникам вистачило волі до перемоги та розконцентрації суперника, щоб здобути таку бажану перемогу в змаганнях. Партія завершилась з рахунком 16:18 на користь команди «Лісівник».

До команди переможця увійшли: Сасюк В.М., Балабєй Б.В., Заблоцький О.В., Кушнірук А., Ніколайчук О., Денисюк Р., Гнатишин О., Комкар В.

Команди нагороджені медалями, грамотами та кубком. Кращого гравця Столяр Д.М. нагороджено статуеткою.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів