Розділ Спорт

Турнір з шахів серед ветеранів

Автор 08 жовтня 2012, 13:37
6 жовтня Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з відділом у справах сім'ї, молоді та спорту проводився традиційний турнір з швидких шахів, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. У змаганнях взяли участь 8 шахістів віком від 60 до 76 років.
Змагання проводилися за коловою системою. Кожен учасник отримував 15 хв. до кінця партії. В підсумку перше місце з результатом 5 ½ очок, не зазнавши жодної поразки, посів найстарший учасник турніру Губін Олександр Іванович. Другим, з результатом 4,5 очки став Авгітов Михайло Костянтинович. Третє місцев у напруженій боротьбі виборов другорозрядник Корнійчук Микола Якович - 4 очки. Змагання пройшли у дружній, але запеклій боротьбі. Спостерігаючи за грою наших ветеранів, за продемонструваним ними високим рівнем гри, вкотре передсвідчуєшся, що душа людини не старіє, а розум, з великим багажем життєвого досвіду, тільки загострюється і, очікує нових і нових звершень.
Призери змагань були нагородженні грамотами та подарунками, переможець виборов кубок відділу у справах сім'ї, молоді та спорту.
Останнє редагування 08 жовтня 2012, 13:44

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів