Розділ Спорт

Визначилися нові чемпіони міста з шахів серед школярів

Автор Олександр Мельник 19 січня 2018, 12:33

З 15 по 18 січня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшли чемпіонати з шахів серед юнаків та дівчат вихованців загальноосвітніх шкіл міста.

Змагання пройшли у дружній атмосфері. Спостерігаючи за учасниками змагань, в них відчувалося велике бажання до гри: проявити свої найкращі здібності, одними здобуті на заняттях у шаховому відділені ДЮСШ, іншими – у несчисленних партіях з татом чи дідусем.   

У турнірі серед юнаків прийняли участь 24 юних шахісти. Боротьба за призові місця точилася до останнього туру. В підсумку переможцем став учень 8 класу НВК№3 Поплавський Владислав, який зумів пройти усю важку турнірну дистанцію у 9 турів без жодної поразки, набравши 8 очок. Друге місце з 7 очками в активі посів учень 11 класу ЗОШ№1 Тарасюк Олександр. Третім з 6 очками став учень 8 класу школи-гімназії Мазурець Олександр, який обійшов Костанецького Богдана (НВК№3) та Богомолова Олега (школа-гімназія) лише за додатковими показниками.

За звання чемпіонки серед дівчат шкіл міста боролися 9 шахісток. Змагання серед дівчат проходили по коловій системі. Переможницею чемпіонату стала учениця 10 класу ЗОШ№4 Калашнікова Людмила, яка набрала 7½ очок з 8 можливих. Друге місце з 7 очками посіла учениця 9 класу НВК№1 Міняйло Анна. Третьою стала також учениця 10 класу ЗОШ№4 Григорчук Аліна.

Призери турнірів нагороджені грамотами та медалями Шепетівського міського центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» та солодкими подарунками від в.о. президента федерації шахів м.Шепетівки Тарасюка Руслана Петровича.

Змагання організовано та проведено Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки федерації шахів м.Шепетівка та управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

0
репостів
0
репостів