Понеділок, 12 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка

Нещодавно Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України завершив підведення підсумків заочного Всеукраїнського родинного конкурсу «Дідух», який проводився в 2017 році з метою сприяння вихованню національного світогляду учнівської молоді через залучення творчих родин та дитячих колективів до створення традиційних дідухів як зразків стародавніх оберегів нашого народу. 

З такою ініціативою виступив народний депутат України Роман Мацола. На думку Романа Миколайовича мешканці звертаються до медиків, вже коли їм погано і рідко хто проходить щорічні профілактичні медогляди. «А це здебільшого означає, що хвороби виявляють на пізніх стадіях, і лікувати їх довше та дорожче. В людей просто нема часу поїхати в районний центр, щоб перевіритися у спеціалістів» - підсумував народний депутат.

Шепетівчанина, котрого підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), взяли під варту. Відповідну ухвалу виніс Шепетівський міськрайонний суд, задовольнивши клопотання прокурора.

10 лютого близько 19:10 години в місті Шепетівка по вулиці Валі Котика водій автомобіля «ВАЗ 21015» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем «ВАЗ 2106», який належить 30-річному місцевому жителю. В результаті ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ 2106», 22-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Шепетівської центральної районної лікарні.

У Шепетівці відбувся турнір з шахів
Розділ Спорт

11 лютого в міському шаховому клубі «Дебют» відбувся традиційний турнір з швидких шахів присвячений визволенню Шепетівки від фашистських загарбників та пам’яті Небесної Сотні. Невеличкий турнір пройшов у дружній атмосфері та цікавій боротьбі. Змагання проводилися за швейцарською системою у 6 турів. Контроль часу – 15 хвилин кожному учаснику до кінця партії.

0
репостів
0
репостів