Розділ Події

На засіданні міськвиконкому розглянули 39 важливих питань

Автор 21 травня 2021, 09:10

Зокрема, члени виконавчого комітету Шепетівської міської ради погодили проєкт дизайну клумби на площі імені Тараса Шевченка, затвердили кошторисну документацію на будівництво мереж питного водопроводу у селі Плесна та розглянули ряд житлових питань, організацію святкової ярмарки до Дня міста та облаштування територій поблизу місцевих торгових точок.

20 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. 

Учасники засідання прийняли рішення з питань захисту прав дитини, які були рекомендовані до прийняття профільною комісією.

У зв’язку з відзначенням 13 червня 2021 року Дня міста Шепетівки члени виконавчого комітету  ініціювали проведення у день святкування у місті ярмарку з продажу сувенірної продукції, продовольчих товарів, виробів власного виробництва, надання послуг з організації відпочинку та розваг.

Про повідомну реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень до чинних доповів начальник управління праці та соціального захисту Сергій Білас.

З огляду на встановлення карантину, виконком надав дозвіл закладам освіти міської територіальної громади на безоплатну передачу залишків овочів та фруктів, що залишились в закладах на баланс бюджетним установам, які фінансуються з міського бюджету з оформленням актів приймання-передачі.

У ході засідання члени виконкому розглянули питання про переведення садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам у жилі будинки, про розміщення зовнішньої реклами в місті, видалення зелених насаджень та ряд житлових питань.

Рішенням виконкому мешканцям Шепетівки надано дозвіл на облаштування закритої (трубної) мережі по відведенню поверхневих вод біля будинку по вулиці Горбатюка, а також дозвіл на облаштування заїзду з вулиці Судилківської до заїзду на прибудинкову територію, за власний рахунок.

Розглянувши заяви приватних підприємців виконком надав дозвіл облаштувати за власний рахунок благоустрій прилеглої території до торгового центру «Дружба» та дозвіл на упорядкування заїзду загального користування, що знаходиться зі сторони в’їзду у вулицю Героїв Чорнобиля.

Відповідно до звернення ТОВ «Епіцентр К»  учасники засідання надали дозвіл на проведення ремонту частини дорожнього покриття по вул. Старокостянтинівське шосе,38 Б за власний рахунок. Також цим  рішенням члени виконкому зобов’язали ТОВ «Епіцентр К» надати до управління ЖКГ копії графіку і проекту виконання робіт по ремонту дорожнього покриття, а по закінченню ремонтних робіт — документи технічного нагляду, які підтверджують якість виконаних робіт.

Виконавчий комітет вніс зміни у Перелік розрахунків-калькуляцій для розрахунку граничних показників вартості послуг на 2021 р. до бюджетної Програма благоустрою міста Шепетівка, сіл Плесна, Пліщин, Жилинці на 2018 – 2022 роки» для  виготовлення та встановлення на міському кладовищі ємкостей для води.

Для можливості проведення прибирання ділянки дороги на відрізку від магазину «Оскар» до зупинки «Дружба» учасники засідання підтримали проєкт рішення про надання дозволу на встановлення знаків «Зупинка заборонена» з інформаційною табличкою «з 6-00 по 12-00 годину кожен понеділок» на вказаному відрізку, по непарній стороні вулиці Героїв Небесної Сотні.

Під час засідання було затверджено кошторисну документацію на будівництво зовнішніх мереж питного водопроводу вул. Т.Г.Шевченка, Валі Котика, Миру, Корчагіна, Литовська  та мереж питного водопроводу по вулицях Миру, Гагаріна, Л. Українки, Молодіжна у селі Плесна.

З метою оперативного розгляду схем організації дорожнього руху рішенням виконкому управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради уповноважили погоджувати схеми організації дорожнього руху перед їх розглядом Управлінням національної поліції у Хмельницькій області.

Члени виконкому надали згоду на отримання благодійної допомоги від В.Мовсісяна у вигляді влаштування клумби на площі імені Тараса Шевченка та одноголосно погодили проект дизайну клумби.

Насамкінець виконком встановив розмір кошторисної заробітної плати на 2021рік, який враховується на стадії розроблення проектної документації для звичайних умов будівництва при визначенні його вартості.

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів