Розділ Події

Шепетівчани вшановували воїнів-афганців

Автор 15 лютого 2020, 16:22

Сьогодні, 15 лютого, в день виведення радянських військ з Афганістану шепетівчани вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

З цієї нагоди в міському будинку культури відбувся тематичний захід «Була у їхньому житті війна». Серед учасників заходу були міський голова Михайло Полодюк, секретар міської ради Микола Кикоть, перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Сергій Пономарьов, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Микола Капелюх. До відзначення пам’ятної дати долучилися воїни-інтернаціоналісти, військовослужбовці, громада міста.

Михайло Полодюк зауважив, що учасники організації беруть активну участь у громадському житті міста та в патріотичному вихованні молодого покоління. Побажав учасникам бойових дій на території інших держав міцного здоров’я, підтримки та злагоди в їхніх родинах. Насамкінець виступу, за активну громадську роботу, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану, Михайло Іванович нагородив Почесною грамотою Шепетівської міської ради спілку ветеранів Афганістану, яку вручив голові спілки Валерію Окорському. Окрім цього міський голова передав сертифікат на виплату одноразової грошової допомоги членам організації на суму 20 тисяч гривень.

Після виступів посадовців присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання. Далі учасники заходу заслухали концертну програму. Після урочистостей учасники заходу поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам «Чорний тюльпан».

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів