Розділ Події

Шепетівщина попрощалася із Числюком Валерієм Анатолійовичем

Автор 10 грудня 2015, 18:06
Сьогодні, 10 грудня, на площі ім. Т.Г.Шевченка у місті Шепетівка було надзвичайно сумно і багатолюдно - мешканці прощалися із своїм героєм - Числюком Валерієм Анатолійовичем, який загинув в зоні проведення АТО 3 грудня 2015 року під час виконання військового обов'язку поблизу міста Маріуполь.

Провести в останню земну дорогу захисника України прийшли рідні, знайомі, друзі, бойові побратими, представники районної та сільської влади, військового комісаріату, громадських організацій, всі небайдужі мешканці шепетівщини.

Багаточисельна колона з тілом загиблого, якого близько п'ятої години ранку сьогодні привезли із зони АТО для поховання на малій батьківщині в с.Білопіль, приїхала від його рідної домівки до центральної площі міста. Тут відбулась загальна церемонія прощання.

З обох боків труну з героєм люди зустрічали на колінах із квітами в руках. Прощальну промову виголосили міський голова Михайло Полодюк, голова Шепетівської райдержадміністрації В'ячеслав Петров, голова районної ради Петро Дзяворук та представник народного депутата України Романа Мацоли – Любов Борозенна. Вони висловили щирі співчуття з приводі загибелі Валерія. Наголосили на тому що, не зважаючи на встановлене перемир'я та всі зусилля керівництва держави з врегулювання конфлікту на Сході, на жаль, війна забирає нові жертви. І українським військовим доводиться платити дуже дорогу ціну за наш мир і спокій - власне життя.

Панахиду за покійним провели священнослужителів Шепетівщини різних конфесій. По її завершенні відбулось прощання з бійцем.

Поховали Героя у с.Білопіль Шепетівського району.

Пам'ять про його відданість рідній Вітчизні житиме вічно у наших серцях!

Слава захиснику України!
Фотозвіт із панахиди

Відео

0
репостів
0
репостів