Розділ Події

Нове громадське формування

Автор Юлія Гринь 02 лютого 2012, 18:52
Сварог Вест Груп Сварог Вест Груп

У Шепетівському районі з‘явилось 19 добровільних помічників місцевих міліціонерів. На базі корпорації «Сварог Вест Груп» зареєстрували громадське формування з однойменною назвою.

Всього на Хмельниччині функціонує 135 громадських формувань, до складу яких увійшло 2319 осіб. Члени формувань залучаються до охорони громадського порядку, спільного з працівниками міліції патрулювання під час проведення масових заходів з нагоди державних, релігійних свят, мітингів, зібрань. 

Члени новоствореного громадського формування — це загалом працівники департаменту охорони та економічної безпеки корпорації «Сварог». Фізично загартовані чоловіки проходять спеціальну підготовку, вивчають нормативну базу. Для учасників громадського формування розробили та пошили спеціальну форму з розпізнавальними знаками і шевроном, а для здійснення ОГП корпорація виділяє охоронцям спеціальний патрульний автомобіль. 

Керівництво Шепетівського райвідділу міліції впевнене, що здобутий досвід у професійній діяльності працівники підприємства якнайкраще зможуть використати під час охорони громадського порядку на території району. При належній організації роботи з територіальними громадами, сільськими головами вдасться забезпечити правопорядок та підтримувати формування силами сільських громад, поповнювати особовим складом, залучати активних людей до співпраці, щоб життя на Шепетівщині було спокійним, безпечним, прогнозованим.

0
репостів
0
репостів